استقرار نیروهای پاکستانی به جای شبه‌نظامیان یمنی در مرزهای جنوبی عربستان

استقرار نیروهای پاکستانی به جای شبه‌نظامیان یمنی در مرزهای جنوبی عربستان

به دنبال ورود هزاران سرباز پاکستانی به عربستان برای استقرار در مناطق نزدیک مرز یمن، ریاض صدها شبه‌نظامی یمنی را که در جبهه‌های عسیر، نجران و جیزان در مرز جنوبی با یمن در کنارش می‌جنگیدند، رها کرده است.

جهان

شرط سنی جدید عربستان برای زائران حج

شرط سنی جدید عربستان برای زائران حج

عربستان سعودی تنها ساعاتی پس از اعلام ممنوعیت حضور زائران زیر ۱۵ سال در حج ۲۰۲۶، تحت فشار نگرانی‌های گسترده خانواده‌ها و کشورهای شرکت‌کننده، شرط سنی قبلی مبنی بر اجازه سفر برای افراد ۱۲ سال و بالاتر را دوباره برقرار کرد.

جامعه

اسرائیل هیچ حاکمیتی بر اراضی اشغالی ندارد

عربستان:

اسرائیل هیچ حاکمیتی بر اراضی اشغالی ندارد

عربستان سعودی تصمیم رژیم صهیونیستی را برای تبدیل اراضی کرانه باختری به آنچه «املاک دولتی» می‌نامد، محکوم کرد و آن را اقدامی غیرقانونی و فاقد هرگونه مشروعیت حقوقی دانست.

جهان

زنگ خطر برای فوتبال ایران

«ایران» زیان سنگین باشگاه‌های فوتبال عربستان و استخدام‌های نجومی را بررسی می‌کند؛

زنگ خطر برای فوتبال ایران

انتشار آمار رسمی از سوی رسانه «الاقتصادیه» عربستان درباره زیان چندمیلیارد یورویی باشگاه‌های بزرگ این کشور، بار دیگر نگاه‌ها را به مدل سرمایه‌گذاری پرهزینه این کشور در فوتبال معطوف کرده است.

ورزش