واکنش‌های تند به انتخاب «رنگ سال»

واکنش‌های تند به انتخاب «رنگ سال»

انتخاب رنگ سال توسط «پنتون» با واکنش شدید مخاطبان مواجه و رنگ اعلام‌شده توسط برخی «بی‌روح» و «دیستوپیایی» خوانده شد. این شرکت طبق روال هرساله، رنگ سال را در آستانه سال جدید میلادی اعلام کرد. این‌بار نوعی رنگ سفید به نام «رقصنده ابر» انتخاب شد که به نظر می‌رسد چندان به مذاق مخاطبان جهانی خوش نیامده و حتی از سوی برخی به عنوان یک رنگ «بی‌روح» توصیف شده است.

فرهنگ

چرا بنیاد ملی مد و لباس حذف شد؟

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور در گفت‌وگو با «ایران» پاسخ داد؛

چرا بنیاد ملی مد و لباس حذف شد؟

قادر آشنا گفت: در دوره جدید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت چهاردهم، سیاست دولت بر این مبنا قرار گرفت که نهادهای مشابه یا هم‌پوشان ادغام شوند و از ایجاد تشکیلات جدید و اضافی پرهیز شود.

فرهنگ

شورا پارلمان فرهنگی کشور است

مشاور وزیر و دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور در گفت‌و‌گو با «ایران»:

شورا پارلمان فرهنگی کشور است

قادر آشنا با حضور در مؤسسه فرهنگی مطبوعاتی ایران با بازدید از بخش‌های تحریریه روزنامه ایران در استودیو روزنامه درباره مهم‌ترین فعالیت‌ها و اولویت‌های شورای فرهنگ عمومی در دولت چهاردهم توضیحاتی را ارائه کرده است.

فرهنگ

تفویض اختیارات آیین‌نامه اجرایی قانون ساماندهی مد و لباس به قادر آشنا

در حکمی از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی صورت گرفت؛

تفویض اختیارات آیین‌نامه اجرایی قانون ساماندهی مد و لباس به قادر آشنا

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حکمی تمامی اختیارات حاصله از بند (الف) ماده (۱) آیین‌نامه اجرایی قانون ساماندهی مد و لباس مصوب ۱۲/۰۳/۱۳۸۷ و اصلاحیه آن در سال ۱۴۰۰ را به قادر آشنا تفویض کرد.

دولت

هاکوپیان: در مدیریت صنعت مُد کهنه هستیم / پاسخگوی نیاز جامعه باشیم

هاکوپیان: در مدیریت صنعت مُد کهنه هستیم / پاسخگوی نیاز جامعه باشیم

رئیس هیئت‌مدیره انجمن طراحان لباس و پارچه با تاکید بر اهمیت کم کردن فاصله دانشگاه و صنعت مد و لباس، گفت: باید بدون خجالت بگوییم که در مدیریت کهنه هستیم و باید بر مبنای تحقیقات دانشگاهی مدیریت خود را به‌روزرسانی کنیم تا بتوانیم بهتر اهداف خود را در این زمینه دنبال کنیم.

فرهنگ