
دبیر دهمین جشنواره اسباب بازی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، با اشاره به اهمیت اسباب بازی در هویت پذیری کودکان و نوجوانان و اهداف این جشنواره در همراهی آموزش در استفاده از اسباب بازیها گفت: موضوع بازی، نقش اساسی در سرنوشت کودک و نوجوان دارد و بچه ها در قالب بازی، زندگی را تمرین می کنند.

در روزگاری که والدگری بهظاهر آسانتر، علمیتر و مجهزتر از هر زمان دیگری شده، بسیاری از کودکان در سکوت زیر بار توقعات، کلاسهای متعدد و استانداردهای سختگیرانه از رشد و شکوفایی باز میمانند.

روز جهانی کودک فقط یک مناسبت تقویمی نیست، بلکه فرصتی برای بازنگری در مسئولیتهای اجتماعی، علمی و فرهنگی است. برای همین بازنگری ها، همایشی در دانشگاه تهران برگزار شد تا دوباره بحث حقوق کودک، قوانین داخلی و اصول و مفاد متعدد آن بررسی شود.

لیلا سادات اسدی به «ایران» گفت: والدین مهمترین عامل در تغییر زندگی فرزندان و حل مشکلات آنها هستند. همچنین والدین در بازسازگاری کودک معارض قانون با اجتماع بیشترین تأثیر را خواهند داشت.

وزیر دادگستری گفت: هدف ما ارائه خدماتی شفاف، سریع و کارآمد برای مردم و تقویت عدالت در کشور است.