
قوه قضاییه اعلام کرد: دو تروریست داعشی به نامهای آمانچ کاروانچی فرزند رسول و ارسلان شیخی (عبدالرحمن) فرزند عبدالله که در بمبگذاری اتوبوس مسیر تهران به ایلام مشارکت داشته و منجر به شهادت یک دختر یک و نیم ساله و مجروحیت تعداد زیادی از هموطنان شد به دار مجازات آویخته شدند.

مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد: چندی است حامیان رسانهای تروریستهای کف خیابانها در داخل، شایعهای را در رابطه با فردی به نام عرفان سلطانی به راه انداختهاند که این شایعه حتی موجب سرکار رفتن وزارت خارجه آمریکا برای موضعگیری غلط و اشتباه شده است.

دادستانان دستگاه قضایی کره جنوبی خواستار اعدام «یون سوک یول» رئیس جمهوری پیشین این کشور به جرم اعمال حکومت نظامی ۱۳ ماه پیش شدند.

رئیسکل دادگستری مازندران اعلام کرد: ۲ حکم اعدام محکومان پروندهٔ تجاوز بهعنف، صبح امروز در زندان قائمشهر اجرا شد.

وزارت خارجه سوئد روز جمعه سفیر ایران را احضار کرد و خواستار آزادی یک زندانی دوتابیعتی سوئدی-ایرانی شد.

وکیل اولیای دم مرحومه الهه حسین نژاد گفت: با رد درخواست ماده ۴۲۸، اجرای قصاص قاتل الهه حسیننژاد به پرداخت تفاضل دیه از سوی اولیای دم موکول شد.

رئیس کل دادگستری آذربایجانغربی گفت: حکم قصاص نفس نامادری «آوا» دختر بچه چهار ساله ارومیهای که دو سال پیش به قتل رسیده بود، به اجرا درآمد.

بعد از صدور حکم اعدام محمد غفاری مدیرعامل شرکت خودروی رضایت خودرو طراوت نوین و تایید آن در دیوان عالی کشور، صبح امروز حکم این متهم اجرا شد.

حجتالاسلام محمدصادق اکبری از اجرای حکم اعدام فردی خبر داد که به جرم ارتکاب عمل شنیع تجاوز به عنف و اکراه نسبت به دو بانو در بسطام به اعدام محکوم شده بود.

رئیسکل دادگستری آذربایجان غربی گفت: پانزدهمین سازش پرونده قتل عمد آذربایجان غربی به عشق حضرت فاطمه (س) در بخش سیمینه بوکان رقم خورد.

نخستوزیر سابق بنگلادش از سوی دادگاهی در این کشور به جرم «جنایت علیه بشریت» به اعدام محکوم شد.

چهار زندانی محکوم به قصاص که در چهار پرونده جداگانه مرتکب قتل شده بودند، سحرگاه دیروز به دار آویخته شدند.

مسافربر قلابی که به یک زن متأهل و دختری دانشآموز در شهرستان میناب تعرض کرده بود، به دار مجازات آویخته شد.

پرونده ۴ زندانی محکوم به قصاص صبح دیروز با اجرای حکم در زندان قزلحصار بسته شد.

هشت زندانی محکوم به قصاص سحرگاه دیروز پای چوبه دار رفتند که شش نفر از آنها موفق شدند از اولیای دم مهلت بگیرند.

۳ سارق مسلح سریالی تهران که در فضای مجازی به «باند گنگسترها» معروف شده بودند، بامداد امروز به دار مجازات آویخته شدند.

قوه قضاییه اعلام کرد: حکم اعدام ۳ سارق مسلح خطرناک که در شهر تهران و برخی شهرهای دیگر کشور اقدام به سرقت مسلحانه و با شرایط بسیار رعبآور میکردند پس از طی مراحل قانونی و تایید احکام در دیوان عالی کشور بامداد امروز چهارشنبه ۲۳ مهر اجرا شد.

وکیل مرحوم امیرمحمد خالقی اعلام کرد: پدر مرحوم خالقی، امروز از اجرای قصاص قاتل پسرش، پای چوبهدار گذشت کرد و به قاتل مهلت دوماهه اعطا کرد.

زن زندانی که به اتهام قتل هوویش به قصاص محکوم شده بود، پس از ۱۹ سال با شرط اولیای دم مبنی بر آزاد کردن ۱۵ زن زندانی دیگر از مرگ نجات یافت و به زندگی برگشت.

سحرگاه دیروز حکم اعدام ۵ مرد زندانی که به اتهام قتل و تجاوز به مرگ محکوم شده بودند، در زندان قزلحصار اجرا شد.