
رئیس جمهور اسبق جمهوری اسلامی ایران گفت: ایران به همت مدافعان شجاع و توانا و ملت فهیم و فداکار توانست رویای فروپاشاندن نظام سیاسی، استقلال، تمامیت ارضی و تمدن تاریخی خود را به شکست بکشاند و در موقعیت عزتمندانهای قرار بگیرد که رسیدن به صلحی پایدار به رغم همه دشواریهایش دور از دسترس نیست.

سید محمد خاتمی در پیامی با اشاره به جنگ تحمیلی سوم نوشت: در این لحظه تلخ تاریخی باید با هر گرایش و سلیقه به وطن و دفاع از سرزمین و یکپارچگی آن اندیشید.

سید محمد خاتمی در پیامی خطاب به سید کمال خرازی، ضمن محکوم کردن اقدام تروریستی اخیر و تسلیت شهادت همسر وی، تاکید کرد: دشمن تجاوزگر با ویران کردن منابع حیاتی ایران و به شهادت رساندن مسئولان و شهروندان، از جمله کودکان، کارنامهای سیاه از خود بر جای گذاشته است.

در پی شهادت علی لاریجانی دبیر شورای علی امنیت ملی، حجت الاسلام سید محمد خاتمی رئیس جمهور دولت اصلاحات پیام تسلیتی را صادر کرد.

حجت الاسلام و المسلمین سید محمد خاتمی در پی شهادت دکتر علی لاریجانی، پیام تسلیت صادر کرد.

خروج «سیدمحمد خاتمی» از کشور برای درمان تکذیب شد.

حجت الاسلام و المسلمین سید محمد خاتمی در پی بروز ناآرامی های اخیر در کشور، بیانیه ای صادر کرد.

سید محمد خاتمی در پیامی درگشذت هنرمند بزرگ بهرام بیضایی را تسلیت گفت.

رییس جمهور پیشین کشورمان تاکید کرد که اگر در ورای احساسات زودگذر و عصبانیت هایی که از وضع موجود هست بنگریم بنظرم اکثریت اصلاحات را انتخاب خواهد کرد.

سید محمد خاتمی نوشت: دانشگاه را خانه ایمن و آرام این فرزندان شایستهی ایران بدانیم، نهادی خودی اما منتقد و مسأله شناس و افق گشا که در آن تنوع و تفاوت اصالت و اعتبار دارد، نه خالص سازی و یکدست کردن.

سید محمد خاتمی با بیان اینکه ۸۰ درصد مردم ایران به یک معنی سیاسی نیستند، تصریح کرد که آنها فقط میخواهند زندگی کنند و امنیت و چشم انداز روشن تری به آینده داشته باشند.

رئیس دولتِ اصلاحات خطاب به اعضای انجمن اسلامی مدرسین دانشگاهها، گفت: باید دولت را حمایت کرد. دولتی که بامشکلات و موانع فراوان تلاش میکند که مردم را راضی و میهن را سربلند کند.

رییسجمهور اسبق ایران، «موشک» و «مردم» را به دو عنوان دو مولفهای بر شمرد که عامل سربلندی ایران در جنگ ۱۲ روزه شد و یادآورشد: موضوع ساخت موشک از زمان ریاست جمهوری بنده آغاز شد.

رئیس دولت هفتم و هشتم با صدور پیامی درگذشت ناصر تقوایی، سینماگر و هنرمند ایران را تسلیت گفت.

یک فعال سیاسی تاکید کرد: فکر می کنم اگر در دولت اصلاحات فضا را برای رقبا بازتر نگه داشته و از افراطیهای جبهه اصلاحات مراقبت می کردیم، بخش زیادی از بحران ها کمتر میشد.

حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمد خاتمی که چهارشنبه جهت انجام عمل آنژیوپلاستی در بیمارستان بستری شده بود، صبح امروز با نظر پزشکان مرخص شد.

رئیسجمهوری با حضور در یکی از بیمارستانهای تهران از سید محمد خاتمی رئیسجمهوری اسبق عیادت کرد.

برادر سید محمد خاتمی رئیس جمهور اسبق کشورمان درمورد وضعیت سلامتی وی که دچار عارضه قلبی شده است، گفت: وضعیت سلامتی آقای خاتمی خوب و رضایت بخش است.

در این پیام آمده است: «با درگذشت انسان شریف و بافضیلت و هنرمند باایمان حضرت محمود فرشچیان، جهان هنر و فضیلت داغدار شد.»

سیدمحمدخاتمی با صدور پیامی ضمن ادای احترام به ملت بزرگ و هوشمند ایران تصریح کرد: من در برابر این خردمندی و تابآوری ایرانی که روح تاریخی و فرهنگی ملّت ما را همراه با رشادت و فداکاری مدافعان وطن و خدمتگزاری بیشائبه و بیمنت دولت باز آفرید، سر تعظیم فرود میآورم.