محسن زارعی گفت: پایین بودن میانگین نمرات امتحانات نهایی به معنای بحران در نظام آموزشی کشور نیست و باید با تحلیل علمی نتایج، این وضعیت را فرصتی برای بازنگری و اصلاح نگاه به آموزش دانست.
مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام وزارت آموزش و پرورش درباره وقفه در شروع آزمون هماهنگ کشوری علوم تجربی پایه نهم اطلاعیهای صادر کرد.
امروز در امتحان کشوری درس علوم پایه نهم، دانشآموزان با تاخیر در آغاز آزمون و دریافت رمز سوالات مواجه شدند، ارسال رمز اشتباه باعث شد امتحان با سردرگمی و تأخیر برگزار شود.
محسن زارعی گفت: سازوکارهای ذخیره سازی سوالات، امکان سوءاستفاده یا دسترسی زودهنگام را حتی در صورت اختلال در برق یا اینترنت عملاً غیرممکن میسازد.
یک روانپزشک، نسبت به مصرف خودسرانه «ریتالین» در افرادی که دچار اختلال بیش فعالی یا نقص توجه نیستند، هشدار داد.
معاون استاندار یزد از تعطیلی این استان به دلیل شدت بالای آلودگی هوا و گرد و غبار در روز دوشنبه خبر داد.
فقط ۱۵ دقیقه تأخیر کافی بود تا از امتحان نهایی جا بماند، حالا این دانشآموز پایه یازدهم باید سال آینده نهفقط یک درس، بلکه تمام ۶ درس سال یازدهم را دوباره امتحان نهایی دهد.
با نزدیک شدن به فصل امتحانات، برخی دانشجویان برای افزایش تمرکز و بهرهوری تحصیلی به مصرف خودسرانه ریتالین روی میآورند.
رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش از آغاز امتحانات هماهنگ کشوری پایه نهمیها از فردا (۴ خرداد) خبر داد.
رئیس اداره نظارت بر دارو و مواد مخدر سازمان غذا و دارو در خصوص رواج مصرف قرص ریتالین در بین دانشآموزان و دانشجویان در زمان امتحانات هشدار داد.
وزیر نیرو اشاره به در پیش بودن ایام امتحانات مدارس و مراکز آموزشی و دانشگاهی گفت: این وزارتخانه همه تلاش خود را برای تأمین برق پایدار مراکز آموزشی به کار می بندد تا فعالیتهای آموزشی در این ایام بدون مشکل و قطعی برق انجام شود.