
دختر زندهیاد اکبر عبدی با انتشار متنی در صفحه اینستاگرام پدرش از دوستداران او خواست به جای خرید تاج گل و بنر برای مراسم ختم این هنرمند، هزینه آن را برای حمایت از بیماران پروانهای اختصاص دهند.

زندانی محکوم به مرگ وقتی پس از ۷ سال با پرداخت دیه از مجازات مرگ رهایی یافت و آزاد شد در اقدامی خداپسندانه و با کمک خیرین ۱۰ زندانی را آزاد کرد.

مشاور عالی و جانشین وزیر بهداشت از اهدای عضو دو فرزند معاون رئیسجمهور به دلیل اعلام مرگ مغزی در پی حادثه ترافیکی خبر داد.

معاون حقوقی رئیسجمهور در جریان بازدید از بیمارستان فوقتخصصی آیتالله یثربی کاشان با تأکید بر اهمیت سرمایهگذاری در حوزه سلامت، این مرکز درمانی را نمونهای موفق از تلفیق تدبیر، تجهیزات پیشرفته و مشارکت مردمی در خدمت به بیماران، بهویژه بیماران خاص دانست.