وزیر فرهنگ: کارگروه حل مشکلات فعالان صنعت چاپ ایجاد می‌شود

وزیر فرهنگ: کارگروه حل مشکلات فعالان صنعت چاپ ایجاد می‌شود

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به افزایش ۵۵ درصدی صادرات محصولات چاپی و مشکلات فعالان صنعت چاپ گفت: طی مذاکرات و مکاتباتی با وزیر صمت برای حل مشکلات فعالان صنعت چاپ، کارگروهی از هفته آینده شکل می‌گیرد که با همفکری تشکل‌های صنعتی و حوزه صنعت چاپ فعالیت خواهد کرد.

دولت

اختصاص ۴۰ میلیون دلار ارز برای کاغذ مطبوعات و نشر

مدیرکل دفتر چاپ وزارت ارشاد از آغاز ثبت سفارش کاغذ خبر داد:

اختصاص ۴۰ میلیون دلار ارز برای کاغذ مطبوعات و نشر

نهمین نشست کمیسیون تخصصی صنعت چاپ اتاق اصناف ایران روز چهارشنبه ۳ دی‌ماه در حاشیه نمایشگاه بین‌المللی صنعت چاپ و بسته‌بندی برگزار شد؛ در این نشست علاوه بر بررسی مشکلات مواد اولیه و گرانی‌های اخیر، مدیرکل دفتر چاپ وزارت ارشاد از تخصیص ۴۰ میلیون دلار ارز برای کاغذ مطبوعات و نشر خبر داد.

اقتصاد

چاپ کاغذی پایان‌نامه‌ها ممنوع شد

چاپ کاغذی پایان‌نامه‌ها ممنوع شد

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، ممنوعیت چاپ کاغذی پایان‌نامه‌ها، رساله‌ها، گزارش‌های علمی و تکالیف درسی از سوی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی را ابلاغ کرد.

دولت