یک توافق معتبر و پایدار در دسترس است

وزیر امور خارجه:

یک توافق معتبر و پایدار در دسترس است

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر اینکه تکرار دروغ‌ واقعیت‌های بنیادین را تغییر نمی‌دهد، گفت: ایران به عنوان یکی از امضاکنندگان موسس معاهده ان.پی.تی کاملا حق داشتن چرخه کامل سوخت هسته‌ای را دارد.

سیاست

فیلم/ عراقچی: تحریم‌های آمریکا، پیام منفی در جریان مذاکرات خواهد داشت

فیلم/ عراقچی: تحریم‌های آمریکا، پیام منفی در جریان مذاکرات خواهد داشت

وزیر امور خارجه پس از جلسه هیات دولت: اینکه در جریان مذاکرات طرف های مقابل اقدامات تحریک آمیزی را انجام بدهند جدیت آنها را می تواند زیر سوال ببرد البته ما در جریان هستیم که دیدگاه‌های مختلفی هم در آمریکا هست و اختلافاتی وجود دارد و لابی‌های مختلف آنجا دارد کار می‌کند و همه مسائل داریم رصد می‌کنیم و راجع به اینها تصمیم می گیریم.

چندرسانه‌ای

چرا مذاکرات موازی مهم است

پویایی مصلحت‌محور دیپلماسی ایران

چرا مذاکرات موازی مهم است

همزمان با پایان دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا، دستگاه دیپلماسی همسو با مصلحت ایران و منفعت مردم، دوستان و شرکای خود را همراه ساخته و مبتنی بر اصول سه‌گانه سیاست خارجی خود و متناسب با اقتضائات زمانی و مکانی تصمیم‌گیری و اقدام خواهد کرد.

دولت

گفتگوی تلفنی «عراقچی» و «گروسی»

گفتگوی تلفنی «عراقچی» و «گروسی»

«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در تماس تلفنی با سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، در مورد آخرین وضعیت همکاری‌های ایران و آژانس گفتگو کرد.

سیاست

ابراز همدردی ترکمنستان با ایران در پی‌انفجار در بندر شهید رجایی

در گفت‌وگو با عراقچی؛

ابراز همدردی ترکمنستان با ایران در پی‌انفجار در بندر شهید رجایی

وزیر امور خارجه ترکمنستان در گفت وگو با «سیدعباس عراقچی» وزیر امور خارجه مراتب همدردی و تسلیت این کشور را با دولت و مردم ایران به‌خاطر حادثه انفجار در بندر شهید رجایی ابراز کرد.

سیاست

هدف مشخص ایران از مذاکرات با آمریکا

هدف مشخص ایران از مذاکرات با آمریکا

دور سوم گفت‌وگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا در حالی روز شنبه در مسقط در حال انجام است که ایران اعلام کرده اهداف آن برای ورود به این روند روشن و درباره آن نیز جدی است.

جهان