
یک منبع نظامی یمنی اعلام کرد که ۶ کشتی پس از هشدار نیروهای مسلح این کشور و اعمال ممنوعیت کشتیرانی دریایی علیه عربستان سعودی، مجبور به بازگشت شدند.

یمنی ها با برگزاری تجمع در اطراف فرودگاه بین المللی صنعا از اقدام شجاعانه ایران در شکستن محاصره این فرودگاه قدردانی کردند.

عیدروس الزبیدی رئیس شورای انتقالی جنوب یمن، از آغاز یک دوره انتقالی دو ساله برای جدایی و استقلال خبر داد.

نیروهای مسلح یمن در بیانیهای از حمله پهپادی به فرودگاههای بن گوریون، رامون و یک هدف مهم در منطقه امنیتی دیمونا واقع در فلسطین اشغالی خبر داد.

رهبر انصار الله یمن بر ثبات یمن بر موضع خود در یاری ملت فلسطین و دشمنی با دشمن اسرائیلی و آمریکایی تاکید کرد.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن با هشدار به متجاوزان، تأکید کرد که این کشور رسماً وارد جنگ شده و از آنها خواست تا کشتیهای خود را از آبهای سرزمینی یمن دور نگه دارند.