توصیه جلالی به ترامپ: تاریخ ایران را مطالعه کنید

توصیه جلالی به ترامپ: تاریخ ایران را مطالعه کنید

سفیر ایران در روسیه درباره مواضع اخیر دولت آمریکا گفت: اگر کسی، تاریخ تمدن کشور ما را مطالعه کند، می‌بیند که ایران هیچ‌گاه از موضع تهدید و ضعف وارد گفت و گو نمی‌شود؛‌ از این رو،‌ توصیه می‌کنم که دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا تاریخ ایران را مطالعه کند تا ملت ما را بهتر بشناسد.

سیاست

معاهده جامع راهبردی با دیگر اعضای بریکس منعقد شود

پیشنهاد دیپلمات:

معاهده جامع راهبردی با دیگر اعضای بریکس منعقد شود

سفیر کشورمان در مسکو با اشاره به امضای معاهده جامع راهبردی جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه توسط مسعود پزشکیان و ولادیمیر پوتین رؤسای جمهور دو کشور در روز جمعه ۲۸ دی‌ماه ۱۴۰۳ پیشنهاد داد که انعقاد این گونه پیمان‌ها را در تعاملات دوجانبه،‌ سه‌جانبه و چندجانبه با کشورهای عضو بریکس ادامه دهیم.

سیاست

جلالی: آمریکا مدعی دموکراسی اما مدافع دیکتاتوری در نظام بین‌الملل است

در گپ و گفت با دانشجویان روس

جلالی: آمریکا مدعی دموکراسی اما مدافع دیکتاتوری در نظام بین‌الملل است

سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه گفت: حرف منطقی ما این است که اگر آمریکا مدعی دموکراسی است، چرا نباید اراده دولت‌ها در عرصه بین‌المللی حاکم باشد و اگر دیکتاتوری در داخل یک کشور بد است؛ چرا در عرصه بین‌المللی باید دیکتاتوری باشد.

جهان