
بازار سرمایه پس از ثبت رکورد تاریخی روز گذشته که روز شش میلیون و ۶۱ هزار واحد ایستاد، امروز با شیب ملایمتری نسبت به دیروز به روند صعودی خود ادامه داد و شاخص کل بیش از ۸۰۰۰ واحد رشد کرد.

بورس تهران در معاملات امروز با ثبت یکی از پرقدرتترین روزهای صعودی خود، بار دیگر سقف تاریخی شاخص کل را جابهجا کرد. در شرایطی که کاهش تنشهای نظامی و تقویت فضای دیپلماسی، انتظارات معاملهگران نسبت به آینده اقتصاد را بهبود داده است، موج تقاضا در تالار شیشهای شدت گرفت و شاخص کل با رشد بیش از ۱۱۲ هزار واحدی از ارتفاع ۵.۵ میلیون واحد عبور کرد.

شاخص کل بورس تهران امروز (دوشنبه، ۵ مردادماه) ۴۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۵۲ هزار واحد صعود کرد.

به گفته مدیر معاملات بورس انرژی با وجودی که امروز ۲۴۰ هزار لیتر بنزین ویژه در بورس انرژی ارائه شد اما مشتری نداشت.

شاخص کل بورس تهران ۹۷ هزار واحد رشد کرد و به سقف کانال ۵.۲ میلیون واحد رسید. شاخص کل بورس تهران ۹۷ هزار واحد رشد کرد و به سقف کانال ۵.۲ میلیون واحد رسید.

شاخص کل بورس روز سه شنبه (۲۶ خردادماه) با ۱۱۹ هزار واحد رشد به تراز ۵ میلیون و ۱۰۰ هزار واحد صعود کرد.

در جریان معاملات امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۵) بازار سرمایه، شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران با ثبت یک رکوردشکنی تاریخی و صعودی خیرهکننده، با عبور مقتدرانه از مرز روانی ۵ میلیون واحد، در ارتفاع ۵ میلیون و ۹۳ هزار واحدی قرار گرفت.

نخستین معاملات بازار سهام در سال ۱۴۰۵ از ساعت ۹ صبح امروز در تالار معاملات بورس تهران آغاز شد.بیش از ۴۰ نماد که شرکتهای مربوطه در ایام جنگ تحمیلی دچار آسیب شده بودند فعلاً بازگشایی نخواهند شد.

مدیر نظارت بر بورسهای سازمان بورس و اوراق بهادار از افزایش ساعت معاملات بازار سهام در دو روز نخست بازگشایی این بازار خبر داد.

بر اساس اعلام سازمان بورس و اوراق بهادار فعالیت بازار سرمایه تا پایان روز دوشنبه ۲۱ اردیبهشت مانند قبل است؛ بدین ترتیب معاملات سهام همچنان متوقف خواهد بود.

در معاملات دیروز بازار سهام، مطابق انتظار با فروکش کردن نگرانیهای غیراقتصادی آغاز به کار صعودی داشت و شاخص کل بورس توانست برای دومین بار در تاریخ خود برای دقایقی مرز ۴.۵ میلیون واحدی را تجربه کند. اما در ادامه دوباره فضای احتیاطی برخی سرمایهگذاران و شناسایی سود سهامداران (به طور مقطعی) فشار فروش در بورس تهران را افزایش داد و شاخص کل نتوانست محدوده روانی ۴.۵ میلیون واحدی را حفظ کند.

طبق بررسیهای انجام شده، ارزش معاملات بازار فیزیکی بورسهای کالایی ایران با رشد ۵۴ درصد در آذر امسال به ۳۵۰ همت رسیده است.

شاخص کل بورس تهران در معاملات روز گذشته در یک رکورد دیگر ۲.۷ درصد افزایش یافت و در یکقدمی کانال ۴.۳ میلیون واحدی ایستاد. به این ترتیب، بازدهی بازار سهام از ابتدای سال به بیش از ۵۸ درصد رسید.

در جریان بیش از ۴۱۲ هزار معامله، حجم دادوستدها به ۳۱.۵ میلیارد سهم رسید و ارزش بازار بورس از ۱۲۸ هزار هزار میلیارد تومان عبور کرد.

بازار سرمایه امروز شاهد رشد چشمگیر شاخص کل بود، اما بسیاری از نمادهای کوچک در مدار منفی معامله شدند. صندوقهای طلا نیز با استقبال سرمایهگذاران در محدوده مثبت ۵ درصد بازگشایی شدند.

بازار سهام امروز یکشنبه ۱۴ دیماه ۱۴۰۴ روزی پرنوسان را پشت سر گذاشت؛ شاخص کل با رشد اندک ۹۷۴ واحدی در ارتفاع ۴ میلیون و ۷۱ هزار واحد ایستاد، اما شاخص هموزن با سقوط سنگین بیش از ۱۵ هزار واحدی عقبنشینی کرد. در نهایت ۷۲ درصد نمادها در محدوده منفی معامله شدند و بیش از ۲۵۹۰ میلیارد تومان پول حقیقی از بازار خارج شد.

معاملات روز دوشنبه با حجم و ارزش بیسابقهای همراه بود، اما شاخص کل بیش از ۳۶ هزار واحد ریزش کرد. بازار دوم و فرابورس نیز از فشار عرضه در امان نماندند.

سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام کرد: حجم مبنا برای نمادهای معاملاتی شرکتهای پذیرفتهشده در بورس تهران و فرابورس ایران برابر یک سهم تعیین شد.

در نشست خبری فدراسیون صادرات انرژی و صنایع وابسته ایران، کارشناسان و فعالان اقتصادی هشدار دادند که اقتصاد ناکارآمد برق و سیاستهای ارزی چندنرخی از اصلیترین موانع توسعه صادرات غیرنفتی هستند. به گفته آنها، این مشکلات نهتنها تولید و تجارت برق را تحت تأثیر قرار داده، بلکه باعث شده کشور از رسیدن به اهداف کلان صادراتی عقب بماند.

شاخص کل بورس با رشد ۲۷ هزار واحدی به تراز سه میلیون و ۶۵۶ هزار واحد رسید.