اخبار

15677
۱۰ هزار مکان ورزشی کشور در اختیار شهرداری‌هاست

۱۰ هزار مکان ورزشی کشور در اختیار شهرداری‌هاست

مدیرکل دفتر ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان گفت: افزون بر ۱۰ هزار مکان ورزشی کشور در اختیار شهرداری‌هاست.

به گزارش ایران ورزشی و به نقل از ایرنا، علیرضا کلانتری افزود: یکی از وظایف مهم حاکمیت، توسعه ورزش همگانی است و در این راستا کلیات برنامه ملی پیشرفت ورزش کشور با هدف توسعه و تعمیم ورزش همگانی به تصویب رسیده است و بر اساس آن، شهرداری‌ها و شوراهای شهر نقش مهمی در توسعه ورزش همگانی دارند.

کلانتری ادامه داد: وزارت ورزش و جوانان برای تحقق برنامه ملی پیشرفت ورزش کشور، اجرای طرح ملی «ورزش و مردم» را آغاز کرده است و در چارچوب آن خدمات ورزشی رایگان در مکان‌های متعلق به وزاتخانه، ادارات کل ورزش و جوانان استان‌ها و مجموعه‌های در اختیار فدراسیون‌ها و هیات‌های ورزشی در گام نخست و در گام بعد مکان‌های ورزشی شهرداری‌ها در اختیار تمام اقشار جامعه قرار خواهد گرفت.

وی اظهار کرد: اکنون طرح ملی «ورزش و مردم» بعنوان یک برنامه راهبردی به همه استان‌ها ابلاغ شده است و وزارت ورزش و جوانان بر فرایند اجرای آن نظارت دارد و اشکالات آن را از زبان مجریان می‌شنود و در راستای رفع آنها می‌کوشد و در این طرح باید به بهترین شکل بر مبنای یک برنامه و هدف در راستای ورزش همگانی خدمات به عموم مردم ارائه کند.

مدیرکل دفتر ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان تصریح کرد: با اجرای طرح ملی «ورزش و مردم» برای نخستین بار اصل سوم قانون اساسی در حوزه ورزش که تاکید بر ایجاد تربیت بدنی رایگان برای همه در تمام سطوح دارد، محقق می شود.

کلانتری اظهار داشت: وزارت ورزش و جوانان و ادارات کل آن باید کار ستادی خود را انجام دهند و تنها بعنوان حلقه وصل مجموعه‌ها باشند و بخش اجرا و نظارت بر عهده مردم گذاشته شود و ورزش همگانی محقق نخواهد شد، مگر آن‌ که بخش‌های ذینفع آن، از این عرصه حمایت کند.

وی اضافه کرد: چالش ورزش کشور نبود حکمرانی در این حوزه است و در صورت وجود یک حکمرانی منسجم ورزشی می‌توان ورزش را از طریق مردم و مجموعه های مردمی رشد و توسعه داد.

مدیرکل دفتر ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان گفت: اکنون ۳۴ هزار باشگاه ورزشی در کشور دایرند که بواسطه آن افزون بر ۳۵۰ هزار شغل برای فعالان و تحصیل کرده‌های ورزش در آنها وجود دارد و می‌توان از این ظرفیت برای توسعه ورزش بهره گرفت.

وی یادآور شد: گفتمان ورزش، گفتمانی زنده است و همانطور که سلامت، فرهنگ و اقتصاد بر ورزش تاثیرگذار است، ورزش نیز بر این حوزه‌ها تاثیر دارد و امروز در بسیاری از جوامع برای توسعه فرهنگی، اقتصادی و افزایش سلامت از ورزش بهره برده می شود.

کلانتری با اشاره به نقش ورزش در کاهش هزینه‌های درمان گفت: بدنبال این هستیم که با پویش‌های آگاهی بخش در حوزه ورزش همگانی، این پدیده را بصورت یک فرهنگ توسعه دهیم و شعار پیشگیری مقدمه بر درمان است را عملیاتی کنیم.

وی اضافه کرد: اکنون افزون بر ۷۵ درصد مردم ورزش نمی‌کنند اما بر اساس طرح ملی «ورزش و مردم» طبق برنامه‌ریزی‌ تا سال ۱۴۱۰ باید ۴۰ درصد از جمعیت ۹۰ میلیون نفری آن زمان ایران، ورزش کنند.

 


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های اخبار