فوتبال ایران

20720
سردار و سعید در آستانه قهرمانی

گلزنی شهریار کارساز نبود

سردار و سعید در آستانه قهرمانی

به گزارش ایران ورزشی، در یکی از جذاب‌ترین و حساس‌ترین مسابقات هفته بیست و یکم لیگ برتر امارات، چهار لژیونر ایرانی حاضر در تیم‌های الاتحاد کلبا و شباب‌الاهلی به مصاف هم رفتند که این مسابقه به یکی از دیدارهای دراماتیک این فصل فوتبال امارات تبدیل شد. 

در روز غیبت مهدی قایدی ستاره اصلی تیم الاتحاد کلبا در این فصل، سامان قدوس در ترکیب الاتحاد کلبا قرار داشت و شهریار مغانلو روی نیمکت نشسته بود و در سمت مقابل، سردار آزمون مطابق معمول در ترکیب اصلی شباب‌الاهلی قرار گرفت و سعید عزت‌اللهی نیز از دقیقه ۶۷ برای این تیم به میدان رفت. در دقیقه ۶۵، نیکولاس کارتابیا کاپیتان و ستاره شباب‌الاهلی، دروازه الاتحاد کلبا را باز کرد تا تیم صدرنشین لیگ امارات از الاتحاد پیش بیفتد. اما شهریار مغانلو که از دقیقه ۷۰ برای الاتحاد کلبا وارد زمین شده بود، در دقیقه ۲+۹۰ با یک ضربه سر دقیق و دیدنی، بازی را به تساوی کشید. این نخستین‌ گل مغانلو پس از هشت بازی ناکامی در گلزنی برای الاتحاد کلبا بود تا تعداد گل‌های این فصل او در لیگ امارات این فصل، به عدد ۷ برسد. با وجود این این پایان کار نبود و در دقیقه ۱۰+۹۰، ایگور گومس دروازه الاتحاد کلبا را باز کرد تا یاران آزمون و عزت‌اللهی به یک پیروزی ارزشمند و دراماتیک برسند. 

با این برد، شباب‌الاهلی با دو بازی بیشتر نسبت به الشارجه در صدر جدول لیگ، اختلاف خود با این تیم را به عدد ۱۱ رساند. نکته منفی برای سردار آزمون در این هفته‌ها، عملکرد ضعیف او به نسبت دوران پیش از تعطیلات نوروز است. پس از انجام دو دیدار تیم ملی مقابل امارات و ازبکستان، سردار در سال ۱۴۰۴ نتوانسته تأثیرگذاری مستقیمی برای تیمش داشته باشد. او در دیدارهای اخیر مقابل شارجه، الوصل، العین و الاتحاد کلبا، با وجود حضور ثابت در ترکیب، ناکام در گلزنی یا خلق موقعیت گل بوده است. آزمون تاکنون در ۱۶بازی لیگ ادنوک امارات ۹گل زده و ۴پاس گل داده، اما این روند بدون تأثیر در چهار بازی اخیر، هواداران را نگران کرده است.
 


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های فوتبال ایران