string(63) "{"title":"","caption":"","location":["35.685745","51.4209478"]}"

فوتبال ایران

29708
سفر به لس آنجلس و سیاتل یک روز قبل از بازی‌ها

معضل بزرگ برای تمرین و کنفرانس قبل از بازی

سفر به لس آنجلس و سیاتل یک روز قبل از بازی‌ها

 رسانه نیویورک تایمز به نقل از مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال نوشته تیم ملی فوتبال ایران باید دو روز قبل از مسابقات در شهر محل برگزاری بازی‌ها حاضر شود اما ظاهراً امریکایی‌ها اجازه یک شب اقامت در این کشور را به تیم ایران داده‌اند.
این مسأله با توجه به شرایط مربوط به سازگاری آب و هوایی، برگزاری تمرین روز قبل از مسابقه در ورزشگاه محل مسابقه و کنفرانس قبل از بازی که در آن سرمربی و یک بازیکن حاضر می‌شوند حق طبیعی و روال عادی و روتین تمام تیم‌هایی است که در تورنمنت‌ها حاضر می‌شوند و طبیعتاً تیم ملی نیز باید چنین روالی را طی کند.
با این وجود از آنجایی که تیم ملی در تیخوانای مکزیک اقامت خواهد داشت نگرانی‌هایی درباره رفت و آمد به آمریکا یک روز قبل از هر مسابقه به وجود آمده است. ابتدا گفته شد آمریکا به اعضای تیم ملی ویزای ساعتی داده است و با این حساب تیم ایران فقط روز مسابقه می‌توانست به شهر لس‌آنجلس سفر کرده و بعد از بازی باید به تیخوانا برمی‌گشت اما این شایعه تکذیب شد.
گفته می‌شود اعضای تیم ملی ویزای سه ماهه آمریکا را گرفته‌اند و مشکلی برای اقامت کوتاه در این کشور و سفر زودهنگام برای برگزاری تمرین و کنفرانس ندارند. طبق آنچه مهدی تاج گفته تیم ملی باید دو روز قبل از هر بازی وارد خاک آمریکا شود اما با مخالفت امریکایی‌ها تنها 3 شب می‌تواند در شهرهای لس‌آنجلس و سیاتل اقامت داشته باشد.
این مهم با توجه به برگزاری تمرین قبل از مسابقه و کنفرانس پیش از بازی قطعی و لازم‌الاجراست اما می‌تواند مشکلات بزرگی را برای تیم ایران به وجود بیاورد آن هم وقتی بدانیم نفرات اجرایی تیم مثل مدیران حراست و افسر امنیتی، سرپرست، مدیر اجرایی، بین‌الملل و مدیر رسانه‌ای ویزای آمریکا را نگرفته‌اند و قرار نیست در این چند شبی که تیم ایران در آمریکا اقامت می‌کند همراه تیم باشند مگر اینکه شرایط تغییر کند.
 
انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های فوتبال ایران