وزیر علوم:

برق دانشگاه‌ها هنگام امتحانات قطع نمی‌شود

دولت

100744
برق دانشگاه‌ها هنگام امتحانات قطع نمی‌شود

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تاکید کرد: ۲ هفته قبل با وزیر نیرو گفت‌وگو کردم و بر اساس تصمیمات اتخاد شده تا پایان امتحانات به هیچ عنوان برق دانشگاه‌ها قطع نمی‌شود.

ایران آنلاین: حسین سیمایی روز دوشنبه در حاشیه ششمین همایش بین‌المللی صلح و حل منازعه که در دانشکده مطالعات جهان برگزار شد در جمع خبرنگاران در خصوص نگرانی دانشجویان نسبت به قطعی برق در امتحانات پایان ترم اظهار داشت: همچنین نامه رسمی به معاون اول رئیس جمهور در خصوص عدم قطع برق در دانشگاه‌ها و خوابگاه‌ها ارسال کردم.

به گزارش ایرنا، سیمایی افزود: معاون اول رئیس جمهور نیز دستور اکید و صریح دادند و وزارت نیرو هم ملزم و مکلف شده که تا پایان امتحانات به هیچ عنوان برق دانشگاه‌ها را قطع نکند.

برای ترویج صلح نیاز به آموزش داریم

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه در خصوص صلح در جهان نیز گفت: بشر قرن‌ها جنگ را تجربه کرده است و فیلسوفان به این فکر افتادند که یک راه حلی برای پایان جنگ پیدا کنند. تجربه بشری هم انسان را مجاب کرد به اینکه ناچار است به صلح و سازش تن دهد بنابراین به سمت میثاق‌ها و اسناد حقوق بشر رفت و صلح را به عنوان یک حق انسانی و بنیادین تعریف کرد.

سیمایی افزود: اگرچه امروزه شاهد بداخلاقی‌ها و جنگ افروزی‌ها هستیم ولی در مقایسه با تاریخ خونبار بشر دوران خوبی را سپری می‌کنیم. اما جنایات و سفاکی‌های رژیم اشغالگر قدس آنقدر در چشم جهانیان دردناک شده که گاهی انسان را ناامید می‌کند.

وی یادآورشد: تئوری صلح که منجر به تاسیس سازمان ملل متحد شد در واقع ناشی از تفکر فیلسوفان و نظریه‌های آنها بود.

وزیر علوم افزود: برای ترویج و توسعه صلح و گسترش زندگی مسالمت‌آمیز ما نیاز به آموزش و فرهنگ داریم. جایگاه آموزش و فرهنگ سازی دانشگاه است و ما باید صلح را در خانواده‌ها آموزش دهیم تا به فرهنگ عمومی و پایدار برسیم.

صلح را باید از کلاس‌های درس آغاز کنیم

موسس دبیرخانه دائمی همایش صلح و حل منازعه نیز در حاشیه این همایش گفت: صلح را باید از کلاس‌های درس، مقاله‌ها و پژوهش‌ها آغاز کنیم پیش از آنکه در میدان‌های سیاست ساخته شود.

علی‌اکبر علیخانی اظهارداشت: در جهانی که هر روز اخبار انفجار می‌بینیم، در دورانی که انواع خشونت‌ها را شاهد هستیم، دانشگاه‌ها وظیفه ای مضاعف برای خلق امید، تولید اندیشه و پرورش و گفت‌وگو برای فهم یکدیگر دارند.

وی افزود: باید بگویم ضعف در گفت‌وگو از همه مهم تر است. آنجا که گفت‌وگو می‌میرد، نفرت و خشونت زاده می‌شود پس ما در مقام دانشگاهیان رسالتی بزرگ داریم. 

موسس دبیرخانه دائمی همایش صلح و حل منازعه تاکید کرد: ساختن زبان مشترک، تقویت درک متقابل، گسترش عقلانیت، گفت‌وگو و ساختن تنها ساز و کارهای نبود جنگ است.

علیخانی اظهارداشت: صلح فرهنگی است که در آن مجموعه‌ای از ارزش‌ها، نگرش‌ها و کنش ها ساخته می شود و در ادامه انسان با خویش، با دیگری و با طبیعت، مهربانانه زیست می‌کند و در واقع صلح، احترام به کرامت انسانی است. صلح یعنی شنیدن پیش از قضاوت، صلح یعنی توانایی دیدن انسان پیش از دیدن هویت و قومیت و مذهب وی.

وی گفت: این همایش نه تنها محفل علمی برای ارائه مقالات بلکه برای آشنایی ملت‌ها با زبان‌ها و فرهنگ‌ها است و فرصتی برای شنیدن، درک متقابل و کاشتن بذرهایی است که در آینده درختان تنومند گفت‌وگو به بار می‌آورد.

موسس دبیرخانه دائمی همایش صلح و حل منازعه تاکید کرد: ما امروز در جهانی به شدت به هم وابسته قرارداریم و باید در باور و عمل خود این حقیقت را بپذیریم که صلح پروژه انتزاعی نیست بلکه صلح مسئولیت فردی، اجتماعی و دانشگاهی است و هر واژه‌ای که می‌گوییم و هر تصمیمی که می‌گیریم باید به صلح کمک ‌کند.

 

 


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار دولت