رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی خبر داد؛

تجهیز مراکز برگزاری امتحانات نهایی به مولد برق

جامعه

101620
تجهیز مراکز برگزاری امتحانات نهایی به مولد برق

محسن زارعی گفت: سازوکارهای ذخیره سازی سوالات، امکان سوءاستفاده یا دسترسی زودهنگام را حتی در صورت اختلال در برق یا اینترنت عملاً غیرممکن می‌سازد.

ایران آنلاین: محسن زارعی با اشاره به چالش قطعی برق و تأثیر آن بر صحت و امنیت آزمون‌های نهایی، اظهار کرد: بر اساس الزامات اجرایی مصوب در دستورالعمل‌های امنیتی مرتبط با حفاظت از آزمون‌های ملی و سراسری، وزارت آموزش و پرورش از مدت‌ها پیش تمهیدات لازم را برای تأمین برق پایدار مراکز آزمون در دستور کار قرار داده است.

به گزارش مهر، وی افزود: در همین راستا، هماهنگی‌های رسمی و مستند با وزارت نیرو و شرکت‌های توزیع نیروی برق در سراسر کشور انجام شده است. این هماهنگی‌ها در سطح ملی، استانی و منطقه‌ای صورت گرفته و خوشبختانه با همکاری‌های بسیار مؤثر دستگاه‌های ذی‌ربط، تاکنون گزارشی از بروز چالش جدی در این زمینه دریافت نشده است.

زارعی خاطرنشان کرد: افزون بر این اقدامات، اکثر قریب به اتفاق مراکز برگزاری آزمون به مولد برق اضطراری تجهیز شده‌اند تا در صورت قطع احتمالی برق، آزمون بدون اختلال ادامه یابد.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش گفت: برای مراکز معدودی که فاقد این زیرساخت هستند نیز، مراکز آزمون معین در نظر گرفته شده است تا در شرایط اضطراری، فرایند آزمون با حداقل تأخیر و بدون خدشه به امنیت یا عدالت آزمون ادامه یابد.

زارعی تاکید کرد: سازوکارهای ذخیره سازی سوالات و رمزگشایی آن‌ها دقیقاً منطبق بر زمان رسمی آغاز آزمون، امکان سوءاستفاده یا دسترسی زودهنگام را حتی در صورت اختلال در برق یا اینترنت عملاً غیرممکن می‌سازد.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جامعه