اسرائیل به سرنگونی پهپاد خود در ایران اعتراف کرد

سیاست

106477
اسرائیل به سرنگونی پهپاد خود در ایران اعتراف کرد

رژیم صهیونیستی به سرنگونی یکی از پهپادهای خود در ایران اذعان کرد.

ایران آنلاین:  رادیوی رژیم اسرائیل اعلام کرد که یک فروند پهپاد ارتش این رژیم در آسمان ایران سرنگون شده است.

به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی سپاه لرستان، در ساعات اولیه بامداد امروز دوشنبه یک فروند پهپاد فوق پیشرفته شناسایی و جاسوسی از نوع «هرمس» که در حال نفوذ به حریم هوایی کشور در منطقه خرم‌آباد بود، توسط سامانه‌های پدافندی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی رهگیری و با دقت مورد اصابت قرار گرفت.

این عملیات موفق، در پی افزایش هوشیاری یگان‌های پدافندی سپاه در برابر تهدیدات هوایی دشمنان صورت گرفت و پهپاد مذکور که در ارتفاع بالا و با فناوری پیشرفته اقدام به عملیات جاسوسی می‌کرد، پیش از هرگونه اقدامی منهدم شد.

بر اساس این گزارش، با انهدام این پهپاد، تعداد پهپادهای سرنگون‌ شده متخاصم طی روزهای اخیر به ۶ فروند رسیده است.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ضمن تأکید بر آمادگی کامل برای مقابله با هرگونه تجاوز هوایی، اعلام کرد که هیچ تحرک خصمانه‌ای بدون پاسخ نخواهد ماند و هرگونه تعرض به حریم هوایی کشور با واکنش قاطع مواجه خواهد شد.

ایالات متحده آمریکا بامداد روز یکشنبه (یکم تیرماه) با تجاوز به سه سایت هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان، به جنگ نتانیاهو علیه ایران پیوست.

در پی این اقدام، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه با صدور پیامی تاکید کرد: بر اساس منشور سازمان ملل متحد و مفاد آن که اجازه پاسخ مشروع در چارچوب دفاع از خود را می‌دهد، ایران تمامی گزینه‌ها را برای دفاع از حاکمیت، منافع و مردم خود محفوظ می‌دارد.

سازمان انرژی اتمی نیز در بیانیه‌ای با اعلام اینکه سایت‌های هسته‌ای کشور در فردو، نطنز و اصفهان طی اقدامی وحشیانه و مغایر با قوانین بین‌المللی، به ویژه معاهده عدم اشاعه سلاح‌های اتمی(NPT)، مورد تهاجم دشمنان ایران اسلامی قرار گرفت، تاکید کرد: اجازه‌ نخواهیم داد که مسیر توسعه این صنعت ملی متوقف شود.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هم از آغاز دور بیستم حملات ترکیبی موشکی-پهپادی علیه اهداف نظامی و مراکز صنعتی وابسته به صنعت نظامی در شهرهای حیفا و تل آویو خبر داد.

بامداد جمعه ۲۳ خردادماه، با آغاز حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به تهران و تعدادی از شهرهای ایران، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.


انتهای پیام/
منبع: ایرنا
دیدگاه ها
آخرین اخبار سیاست