افزایش چشمگیر حملات به مسلمانان در آلمان

جهان

107971
افزایش چشمگیر حملات به مسلمانان در آلمان

بررسی یک مرکز آمار و مشاوره در آلمان نشان می‌دهد که میزان حملات نژاد پرستانه در آلمان در سال ۲۰۲۴ به شدت افزایش پیدا کرده است.

ایران آنلاین: برلینر سایتونگ در مطلبی به تشدید اسلام ستیزی و حملات به مسلمانان در آلمان اشاره کرده و نوشت: اول جولای روز جهانی مبارزه با نژادپرستی ضد مسلمانان است. به همین مناسبت آمار نگران‌کننده‌ای توسط مرکز گزارش‌دهی و مشاوره Claim منتشر شده است که نشان می دهد در سال 2024، حدود 3080 حمله ضد مسلمانان و سایر اشکال تبعیض علیه آن ها ثبت شده است که در مقایسه با سال 2023 حدود 60 درصد افزایش داشته است. این تعداد 1154 گزارش بیشتر از سال قبل است. یکی از ویژگی‌های قابل توجه دیگر این است که زنان مسلمان محجبه بیشتر تحت تأثیر این شرایط قرار می‌گیرند.

به گزارش تسنیم، اکنون، با بیش از 3000 حادثه گزارش‌شده ضد مسلمانان تنها در سال گذشته، واضح است که آنچه برای بسیاری مانند یک برداشت ذهنی به نظر می‌رسد، اکنون در اعداد منعکس شده است. در پشت این اعداد، کسانی هستند که تحت تأثیر این شرایط قرار گرفته‌اند و زندگی روزمره آنها با ترس، بی‌ارزش شدن و طرد شدن نمایان می‌شود.

در بحث‌های سیاسی در آلمان اسلام اغلب بدون هیچ تمایزی با خشونت یا عقب‌ماندگی مرتبط دانسته می‌شود. حملات تروریستی در خارج از کشور یا درگیری‌ها در خاورمیانه، خیلی سریع بر تصویری که مردم این کشور از مسلمانان دارند، تأثیر می‌گذارد، حتی اگر هیچ ارتباطی با آنها نداشته باشند.

مکالمات شهروندان آلمانی هم این موضوع را نشان می دهد به گونه‌ای که وقتی مردم درباره «مسلمانان» صحبت می‌کنند، ناگهان دیگر به افراد اشاره نمی‌کنند، بلکه به یک تعمیم خطرناک اشاره دارند. این اظهارات اغلب با جملاتی مانند «من هیچ مشکلی با مسلمانان ندارم، اما...» دنبال می‌شود - و دقیقاً مشکل از همین جا شروع می‌شود. چنین اظهاراتی بی‌ضرر به نظر می‌رسند، اما فضایی را ایجاد می‌کنند که در آن بی‌اعتمادی و طرد شدن مسلمانان عادی می‌شود.

در عین حال، بخش قابل توجهی از مشکل این است که بسیاری از مردم در آلمان ارتباط شخصی یا بی‌طرفانه‌ی کمی با مسلمانان دارند. به جای برخوردهای واقعی، کلیشه‌ها، تیترهای رسانه‌ها یا اتفاقات پراکنده اغلب بر تصویر ارتباطات آنها با مسلمانان غالب می‌شوند. وقتی مشخصات یک گروه را نمی‌شناسید، به راحتی می‌توانید تعصبات را تداوم بخشید.

نویسنده در ادامه به زن باردار مسلمانی اشاره می کند که به دلیل پوشیدن روسری در جامعه آلمان احساس خطر و آسیب پذیری می کند. وی در این باره می گوید: این واقعیت که یک مادر باردار در کشوری مانند آلمان به دلیل مسلمان بودنش باید از ظاهر شدن در ملاء عام بترسد، باید همه ما را نگران کند.

در ادامه آمده است: ما نمی‌توانیم همچنان وانمود کنیم که این موضوع به ما ربطی ندارد. نژادپرستی ضد مسلمانان در حاشیه اتفاق نمی‌افتد، بلکه در قلب جامعه ما رخ می‌دهد: در حیاط مدرسه، اتوبوس، محل کار و بر افرادی تأثیر می‌گذارد که به اندازه هر کس دیگری بخشی از این کشور هستند.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جهان