مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران تاکید کرد؛

لزوم مدیریت تنش آبی با صرفه‌جویی

استان‌ها

126577
لزوم مدیریت تنش آبی با صرفه‌جویی

حیدر داوودیان به «ایران» گفت: با توجه به ضرورت حفظ ذخیره مخازن سدها برای سال بعد در راستای مدیریت تنش آبی و خشکسالی احتمالی، ضرورت دارد مردم و کشاورزان محترم حداکثر صرفه‌جویی را در مصارف شرب و کشاورزی به عمل آورند.

گروه ایران زمین - ایران آنلاین: طبق گفته مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران به «ایران»، «هم‌اکنون در مخازن سدهای در دست بهره‌برداری (۱۰ سد در حال بهر ه‌برداری با ظرفیت حدود ۳۳۰ میلیون مترمکعب) به میزان ۲۸۳ میلیون مترمکعب، معادل ۸۶ درصد ظرفیت مخازن آب تکمیل است که نسبت به روز مشابه سال قبل (۲۵۶ میلیون مترمکعب) حدود ۱۱ درصد افزایش داشته است. با این حال، در تأمین آب شرب و کشاورزی سال ‌جاری، با توجه به آمار به دست آمده، مشکلی وجود ندارد. لیکن با توجه به ضرورت حفظ ذخیره مخازن سدها برای سال بعد در راستای مدیریت تنش آبی و خشکسالی احتمالی، ضرورت دارد مردم و کشاورزان محترم حداکثر صرفه‌جویی را در مصارف شرب و کشاورزی به عمل آورند. برای تحقق این هدف با تعامل با کشاورزان در سال‌ جاری، به‌رغم وضعیت نسبتاً مناسب ذخایر آبی، نوبت‌بندی در اکثر دشت‌های استان در تأمین آب کشاورزی به منظور حفظ ذخایر آبی اعمال می‌‌شود.»

وی می‌افزاید: «برای گذر از کم‌آبی و تأمین آب شرب پایدار، رعایت صرفه‌جویی مصارف آب شرب و کشاورزی با اجرای روش‌های مصرف بهینه و کم‌آبیاری اراضی زراعی، مشارکت مردم و کشاورزان در اطلاع‌رسانی از حفر چاه‌های غیرمجاز به‌خصوص در حریم چاه‌ها و چشمه‌های آب شرب، خودداری از آلوده کردن منابع آب سطحی بالادست برای تأمین آب شرب استان و خودداری از بهره‌برداری منابع آب سطحی و چشمه‌های بالا‌دست سد‌ها بدون اخذ مجوز از شرکت آب منطقه‌ای به مردم و کشاورزان توصیه می‌شود.»

* متن کامل این گزارش را اینجا بخوانید. 


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار استان‌ها