قائم‌پناه: دولت به‌دنبال حل مشکل بیکاری در کرمانشاه است

استان‌ها

146025
قائم‌پناه: دولت به‌دنبال حل مشکل بیکاری در کرمانشاه است

معاون اجرایی رئیس‌جمهوری گفت: نرخ بیکاری در استان کرمانشاه وضعیت مناسبی ندارد و امیدواریم با پروژه‌هایی که در شورای برنامه‌ریزی استان پیگیری می‌کنیم، به حل مشکلات کمک کنیم.

ایران آنلاین: محمدجعفر قائم‌پناه در جریان سفر دوروزه به استان کرمانشاه و پس از آغاز عملیات اجرایی احداث کارخانه سوم قند این استان، با اشاره به سفر بهار سال گذشته رئیس‌جمهوری به کرمانشاه، اظهار کرد: این سفر برای بررسی مصوبات سفر سال گذشته رئیس‌جمهوری به این استان است. تفاهم‌نامه ساخت کارخانه سوم قند استان هم در جریان همان سفر و در حضور آقای پزشکیان، امضا شد. 

به گزارش ایسنا، قائم پناه ادامه داد: علاوه‌بر آغاز عملیات اجرایی ساخت این کارخانه، عملیات اجرایی کارخانه لاستیک‌سازی هم در جریان سفر امروز شروع شد که با همکاری استاندار و پیگیری ما در تهران به نتیجه رسید. 

معاون اجرایی رئیس‌جمهوری با اشاره به اختصاص وام برای فعالیت کارخانه تولید سرامیک، گفت: به دلیل مشکلات ناشی از تحریم‌ها و کمبود نقدینگی این کارخانه، برای بهبود وضعیت تولید آن، وام در نظر گرفته‌ایم.

قائم‌پناه با بیان اینکه هر سه پروژه‌، اشتغال‌زایی مناسبی برای استان کرمانشاه به همراه دارد، گفت: متاسفانه نرخ بیکاری در استان کرمانشاه وضعیت خوبی ندارد. امیدواریم با پروژه‌های دیگری که در شورای برنامه‌ریزی استان پیگیری خواهیم کرد و جلسه‌ای که برای پیگیری تسهیلات سفر برگزار می‌کنیم، به حل مشکلات کمک کنیم. 

وی همچنین اظهار کرد: از سرمایه‌گذارانی که به تولید و کارآفرینی و رفع گرانی و بیکاری کمک می‌کنند حمایت می‌کنیم و آنان را رزمندگان جنگ اقتصادی می‌دانیم.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار استان‌ها