فرانسه خواستار مذاکرات فوری برای از سرگیری دریانوردی در تنگه هرمز شد

جهان

151512
فرانسه خواستار مذاکرات فوری برای از سرگیری دریانوردی در تنگه هرمز شد

«ژان نوئل بارو»، وزیر امور اروپا و امور خارجه فرانسه، روز جمعه خواستار آغاز فوری مذاکرات با هدف از سرگیری دریانوردی در تنگه هرمز و جلوگیری از تشدید بیشتر تنش در منطقه شد.

ایران آنلاین:

بارو در پایان سفر خود به خلیج فارس که شامل عربستان سعودی و عمان نیز می‌شد، در ابوظبی هشدار داد که خطرات تشدید تنش «بسیار زیاد» است و بر پیامدهای بالقوه جدی آن برای اقتصاد جهانی تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، وزیر خارجه فرانسه با اشاره به لزوم بهره‌برداری از آتش‌بس برای پیشبرد روند دیپلماتیک گفت: «ما باید تمام تلاش خود را برای جلوگیری از آغاز خصومت‌ها انجام دهیم. خطرات تشدید تنش بسیار زیاد است و عواقب وخیمی برای اقتصاد جهانی خواهد داشت.»

بارو در مورد تنگه هرمز توضیح داد که کار برای ایجاد یک «ماموریت بی‌طرف» که در اواسط آوریل اعلام شد، با مشارکت چندین کشور غیر درگیر در این درگیری، از جمله فرانسه و بریتانیا، در حال انجام است.

طبق گزارش صدی البلد، وی افزود: «ده‌ها کشور با استقرار قابلیت‌های مین‌روبی یا اسکورت کشتی‌ها، به طور قابل توجهی کمک خواهند کرد، در حالی که برنامه‌ریزی برای مداخله در صورت لزوم ادامه دارد.»

وی خاطرنشان کرد که مشارکت فرانسه در خنثی‌سازی پهپادهای ایرانی در جریان بحران اخیر، موضع این کشور را در قبال کشورهای خلیج فارس تقویت کرده است.

بارو به تمایل چندین کشور برای ایجاد روابط نزدیک‌تر با پاریس اشاره کرد که به حمایت از حاکمیت و افزایش امنیت دفاعی و اقتصادی آنها کمک خواهد کرد.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جهان