آیت الله سعیدی، تولیت حرم حضرت معصومه و امام جمعه قم، در دیدار با دکتر سیمایی:

افتخار می‌کنیم که وزیر علوم از فضلا و اصحاب حوزه است

دولت

170540
افتخار می‌کنیم که وزیر علوم از فضلا و اصحاب حوزه است

ایران آنلاین:

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در آغاز سفر خود به استان قم، پس از زیارت حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س)، با آیت‌الله سیدمحمد سعیدی، تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س) دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، در این دیدار که در فضایی صمیمانه برگزار شد، دکتر حسین سیمایی و آیت‌الله سعیدی ضمن مرور خاطرات مشترک از دوران تحصیل در حوزه علمیه، به مناسبت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) و فرارسیدن سیزدهم آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، گفت‌وگو کردند.

وزیر علوم با اشاره به نقش دانشگاهیان در دفاع از کشور تصریح کرد: در جریان جنگ، دانشجویان و استادان ما در عرصه میدان نیز حضور داشتند و فناوری‌هایی که امروز در دفاع از کشور به ثمر نشسته‌اند، محصول سال‌ها تحقیق و پژوهش در دانشگاه‌ها و نهاد علم هستند. قدرت دفاعی کشور ریشه در همین تلاش‌های علمی و پژوهشی دارد و دانشگاهیان علاوه بر نقش‌آفرینی در عرصه دفاعی، در تقویت تاب‌آوری اجتماعی مردم نیز سهم مؤثری ایفا کرده‌اند.

دکتر سیمایی همچنین با اشاره به مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در کشور و شهر قم، از نقش‌آفرینی و مدیریت شایسته دانشگاه قم در برگزاری این مراسم قدردانی کرد.

وی در ادامه با اشاره به آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها با آیین احترام به پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران گفت: خوشبختانه امروز دانشگاه‌های کشور فعال و پویا هستند و هزاران کلاس درس و آزمایشگاه در سراسر کشور فعالیت می‌کنند. در امتداد این مجموعه علمی، پارک‌های علم و فناوری نیز در خدمت ارتقای تاب‌آوری کشور قرار دارند و ظرفیت ارزشمندی برای دفاع از کشور، حل مسائل و خدمت به جامعه به شمار می‌روند.

در ادامه این دیدار، آیت‌الله سیدمحمد سعیدی، تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س)، با ابراز خرسندی از حضور وزیر علوم اظهار داشت: وزیر محترم علوم از فضلا و اصحاب حوزه علمیه هستند و این از افتخارات نظام اسلامی است که یکی از دانش‌آموختگان حوزه در جایگاه وزارت علوم قرار دارد. ما به این موضوع افتخار می‌کنیم و همچنین برای ما بسیار شیرین است که رئیس‌جمهور محترم نیز در سخنان خود به آیات قرآن کریم استناد می‌کنند.

وی با تقدیر از برگزاری جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان تأکید کرد: برگزاری چنین جشنواره‌ای کار بسیار عظیم و ارزشمندی است و باید به این جلوه‌های مثبت و امیدآفرین در دانشگاه‌ها توجه ویژه داشت. ضروری است ابعاد دینی، اخلاقی و فرهنگی فعالیت‌های دانشگاهیان به‌درستی بازنمایی و به جامعه معرفی شود تا مردم با این ظرفیت‌های ارزشمند دانشگاه‌ها بیش از پیش آشنا شوند.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار دولت