تاکید دوباره پکن برای حمایت از اتحاد گروهای فلسطینی

جهان

73230
string(597) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"675","_w":"1200","_y":"22.5","_x":"0","source":"\/news\/photo\/1403\/05\/11\/3253d99dc713fd9297c70bfddd6d5366.jpg","_pr_css":"display: block; width: 160px; height: 96px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateY(-3px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" تاکید دوباره پکن برای حمایت از اتحاد گروهای فلسطینی

سخنگوی وزارت امور خارجه چین با محکوم کردن ترور «اسماعیل هنیه» رییس دفتر سیاسی حماس در تهران، بار دیگر بر اتحاد و آشتی میان گروه‌های فلسطینی تاکید کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل ایران آنلاین،‌ لین جیان در واکنش به ترور رییس دفتر سیاسی حماس و نتایج این اقدام بر اوضاع منطقه و تلاش چین برای حفظ روند صلح در خاورمیانه، اظهار داشت: پکن قاطعانه ترور هنیه را محکوم می‌کند و نسبت به افزایش بی‌ثباتی پس از این واقعه در منطقه نگران است.

وی با تاکید بر ضرورت دستیابی به آتش‌بس جامع، دائمی و فوری در نوار غزه، تصریح کرد: چین همواره از اتحاد و آشتی گروه‌های فلسطینی حمایت می‌کند.

لین ادامه داد: ما معتقد هستیم که آشتی و اتحاد گروه‌های فلسطینی گامی مهم در پیشبرد حل مساله فلسطین و دستیابی به صلح و ثبات در خاورمیانه است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی چین همچنین خاطرنشان کرد: ما منتظر دستیابی به تشکیل زودهنگام دولت مستقل فلسطین بر پایه اتحاد داخلی هستیم و به تلاش‌های بی وقفه برای این منظور ادامه خواهیم داد.

لین با بیان اینکه هرچه وضعیت خاورمیانه وخیم تر شود، جامعه جهانی باید برای کاهش تنش‌ها تلاش بیشتری کند، خاطرنشان کرد: پکن همواره متعهد به حفظ صلح و ثبات در خاورمیانه بوده و با مداخله خارجی در این منطقه مخالف است.

وی افزود: ما حاضریم با طرف‌های مربوطه همکاری کنیم تا تلاش‌های بی‌وقفه‌ای برای ارتقای صلح و ثبات بلندمدت در منطقه انجام دهیم.

چین: از توسعه روابط روسیه و کره‌شمالی خوشحالیم

لین همچنین در واکنش به اظهاراتی مبنی بر اینکه چین و روسیه درحال رقابت در روابط با کره‌شمالی است، اظهار داشت: امسال هفتاد و یکمین سالگرد آتش‌بس جنگ میان دوکره است.

وی افزود: ۷۱ سال پیش سربازان چینی دوشادوش مردم و ارتش کره در مقابل تجاوزات ایالات متحده جنگیدند تا سرزمین مادری کره‌ به پیروزی‌های بزرگی دست یابد.

لین ادامه داد: چین و کره‌شمالی یک دوستی سنتی ناگسستنی با خون برقرار کردند که هرچه وضعیت بین‌المللی و منطقه‌ای دستخوش تغییرات بزرگی شود، موضع حزب و دولت پکن برای اهمیت دادن و توسعه روابط سنتی دوستانه با پیونگ‌یانگ تغییر نخواهد کرد.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی چین با بیان اینکه برخی کشورها و رسانه‌های بین‌المللی با اغراق در رقابت بین پکن و مسکو در روابط با پیونگ‌یانگ، تصریح کرد: کره‌شمالی و روسیه همسایگان دوست چین هستند و پکن از دیدن توسعه روابط آنها خوشحال است.


انتهای پیام/
منبع: ایرنا
دیدگاه ها
آخرین اخبار جهان