امانی: پیامدهای حوادث کنونی سوریه، به دشمنان دمشق پیش از دوستان آن خواهد رسید

جهان

82126
string(748) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"720","_w":"1280","_y":"0","_x":"0","source":"\/news\/photo\/1403\/09\/17\/1d2ec2b9bae143099a6f0760fc99a374.jpg","_pr_css":"display: block; width: 160px; height: 124.125px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: none;"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" امانی: پیامدهای حوادث کنونی سوریه، به دشمنان دمشق پیش از دوستان آن خواهد رسید

«مجتبی امانی» سفیر کشورمان در لبنان گفت: پیامدهای حوادث کنونی سوریه، به دشمنان دمشق پیش از دوستان آن خواهد رسید.

به گزارش گروه بین الملل ایران آنلاین، سفیر جمهوری اسلامی ایران در بیروت درباره تحولات سوریه گفت: حوادث کنونی در خاک سوریه، خطری برای سراسر منطقه است.

امانی تاکید کرد: پیامدهای این حوادث به دشمنان دولت سوریه، قبل از دوستان آن خواهد رسید.

همزمان «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه پیشروی معارضین و مخالفان مسلح در سوریه و تصرف خاک این کشور را غیر قابل قبول خواند.

لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه در بیست و دومین نشست دوحه، ضمن تاکید بر اهمیت احترام به حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه یادآور شد که اجازه پیشروی و تصرف خاک سوریه به معارضینی که در حال نقض توافقات و قطعنامه ۲۲۵۴ شورای امنیت ملل متحد هستند، کاملا غیر قابل قبول است.

وی همچنین یادآور شد که مخالفان سیاسی در سوریه باید از مخالفان مسلح و اقدامات آنها فاصله بگیرند.

وزیر خارجه روسیه تصریح کرد که اقدامات مخالفان مسلح و معارضین در سوریه با دقت بالا و از مدت‌ها قبل برنامه‌ریزی شده است.

لاوروف همچنین افزود که شرکت کنندگان فرمت آستانه در نشست دوحه، بر حفظ حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه تاکید کرده و خواستار پایان سریع درگیری‌ها و برقراری گفت‌وگو میان دولت و مخالفان قانونی شده‌اند.

وی در همین ارتباط تاکید کرد که مسکو کمک نظامی به ارتش سوریه برای مقابله با مخالفان مسلح را ادامه خواهد داد و از دولت این کشور حمایت می‌کند.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جهان