قزاقستان: ایران کشوری قدرتمند و تاثیرگذار در منطقه و جهان اسلام است

جهان

87363
string(789) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"674.9999999999999","_w":"1200","_y":"32.99999999999998","_x":"0","source":"\/news\/photo\/1403\/11\/23\/ef08a1a0e20ce05fb5a4f57432fd2b74.jpg","_pr_css":"display: block; width: 160px; height: 94.4px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateY(-4.4px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" قزاقستان: ایران کشوری قدرتمند و تاثیرگذار در منطقه و جهان اسلام است

رئیس‌جمهوری قزاقستان در پیام تبریک خود به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، جمهوری اسلامی ایران را کشوری قدرتمند و تاثیرگذار در منطقه و جهان اسلام توصیف کرد.

به گزارش گروه بین الملل ایران آنلاین، قاسم جومارت توکایف در پیامی به مسعود پزشکیان رئیس‌جمهوری ایران، سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را تبریک گفت.

وی در این پیام جمهوری اسلامی ایران را کشوری قدرتمند و تاثیرگذار در منطقه آسیای غربی و جهان اسلام توصیف و از روند رو به رشد همکاری‌های دو کشور ابراز خرسندی کرد.

توکایف همچنین برای دکتر پزشکیان در مسئولیت جدید آرزوی موفقیت کرد و برای ملت ایران بهروزی را خواستار شد.

قزاقستان از زمان استقلال این کشور در سال ۱۹۹۱ روابط دیپلماتیک خود را با ایران برقرار کرده و در طول سه دهه گذشته، همکاری‌های دوجانبه دو کشور در حوزه‌های سیاسی، اقتصادی، تجاری و فرهنگی گسترش یافته است.

قزاقستان به عنوان بزرگ‌ترین کشور آسیای مرکزی از شرکای مهم ایران در این منطقه محسوب می‌شود. دو کشور در سازمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی مانند سازمان همکاری اسلامی (OIC)، سازمان همکاری اقتصادی (ECO) و سازمان همکاری شانگهای (SCO) همکاری نزدیکی دارند.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جهان