روسیه در تجارت نفت با چین و هند، برای دور زدن تحریمهای غرب، از رمزارزها استفاده میکند.
قیمت ارزهای دیجیتال در بحبوحه بهبود گستردهتر بازارهای سهام و ارزهای دیجیتال افزایش یافت و بیتکوین با افزایش ۵.۲ درصدی به ۸۵ هزار دلار رسید و با توجه به حرکت کنونی قیمت بیتکوین، ممکن است رسیدن آن به سطح ۱۰۰ هزار دلار آنقدرها هم که برخی فکر میکنند، دشوار نباشد.
قیمت بیت کوین، امروز ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ با نرخ فعلی ۸۲,۲۶۷.۳۸ دلار معادل ۷۵,۱۷۵,۹۳۲,۰۰۰ تومان اعلام شد. بیت کوین امروز در بیشترین مقدار ۸۳,۲۹۵.۶۸ دلار معامله شد. بیت کوین نسبت به روز گذشته ۸۲۳.۵۹ دلار کاهش داشت.
مدیرکل دفتر تبلیغات و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: با توجه به ماهیت پرریسک و نوسانات شدید بازار رمزارزها و با توجه به ابلاغیه بانک مرکزی و به منظور صیانت از حقوق مردم و جلوگیری از فعالیتهای سوداگرانه، تبلیغات رمزارزها در کلیه رسانههای داخلی، اعم از چاپی، دیجیتال و فضای مجازی، ممنوع اعلام شده است.
در ماههای اخیر، خاموشیهای بدون اطلاع قبلی در بخش خانگی موجب نارضایتی گسترده شهروندان شده است. بسیاری از مشترکان برق در شهرهای مختلف از قطع مکرر و بدون برنامه برق شکایت دارند و عنوان میکنند که این قطعیها گاهی تا دو ساعت به طول میانجامد.
سقف روزانه درگاه پرداخت صرافیهای مجاز رمز ارز از ۲۵ میلیون به ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافت.
معاون انتقال و تجارت خارجی توانیر از کشف ۱۳ هزار دستگاه ماینر غیرمجاز در ۱۰ ماهه امسال خبر داد و گفت: برای هر ماینر غیرمجاز کشف شده یک میلیون تومان تا سقف ۵۰ میلیون تومان پاداش پرداخت میشود.
یکی از بخشهایی که در صنعت برق منجر به هدررفت انرژی میشود، شبکه توزیع است که علت اصلی آن فرسودگی تجهیزات این بخش، استفاده غیرمجاز، استخراج غیرمجاز رمزارز، انشعاب غیرمجاز و... است.
تمامی سکوهای رمزپول در چارچوب مشخص، امکان دریافت مستقیم درگاه پرداخت با سقف مشابه سایر کسب و کارها را از بانک مرکزی خواهند داشت.
تقریباً ۱۰ روز از مسدود شدن ناگهانی درگاههای پرداخت صرافیها و پلتفرمهای ارزهای دیجیتال ایرانی به دستور بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران میگذرد.
اواسط هفته جاری ، سکوهای تبادل رمزارز، پیرو مسدودی درگاههای پرداخت صرافیهای ارزهای دیجیتال نشست خبری برگزار کردند.
«سکوهای تبادل رمزارز» پیرو مسدودی درگاههای پرداخت صرافیهای ارزهای دیجیتال امروز عصر به میزبانی اتاق بازرگانی نشست خبری برگزار کردند .
رئیس کمیسیون بلاکچین و رمزارز سازمان نصر فقدان قانونگذاری و تنظیم گری را یکی از بزرگترین ضعفهای حوزه رمزداراییها و مطالبه بخش خصوصی و تشکلهای صنفی دانست و گفت: درصورتی که حاکمیت به دنبال کاهش ریسکهای این حوزه برای کاربران باشد، مردم از آن استقبال میکنند.
در سالهای اخیر، توسعه فناوریهای نوین مالی و ظهور رمزپولها به عنوان یک پدیده جهانی، توجه بسیاری از کشورها و نهادهای مالی را به خود جلب کرده است که در این بین، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران نیز با هدف استفاده از ظرفیتها و فرصتهای نهفته در این حوزه، سند «چهارچوب سیاستگذاری و تنظیمگری بانک مرکزی در حوزه رمزپولها» را تدوین و پس از تصویب در هیأت عالی منتشر کرده است.