حضور «پزشکیان» در سازمان ملل؛ فرصتی برای شنیده شدن صدای حقانیت ملت ایران

عباس‌زاده مشکینی مطرح کرد

حضور «پزشکیان» در سازمان ملل؛ فرصتی برای شنیده شدن صدای حقانیت ملت ایران

یک عضو سابق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: حضور رئیس جمهور در نشست مجمع عمومی سازمان ملل یک فرصت طلایی رسانه‌ای است که باید از آن بهره حداکثری برای رساندن صدای مظلومیت و حقانیت ملت ایران برد.

سیاست

رئیس جمهور به مناسبت سالگرد میلاد پیامبر در سازمان ملل سخنرانی می‌کند

معاون فرهنگی و امور استان‌های سازمان تبلیغات اسلامی

رئیس جمهور به مناسبت سالگرد میلاد پیامبر در سازمان ملل سخنرانی می‌کند

معاون فرهنگی و امور استان‌های سازمان تبلیغات اسلامی از سخنرانی «مسعود پزشکیان» به مناسبت هزار و پانصدمین سالگرد میلاد پیامبر اعظم(ص) خبر داد که قرار است در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد برگزار شود.

دولت

هم‌صدایی خطرناک با اسرائیل ؛ از حمایت نظامی تا انکار حق فلسطینی‌ها

رای الیوم بررسی کرد؛

هم‌صدایی خطرناک با اسرائیل ؛ از حمایت نظامی تا انکار حق فلسطینی‌ها

در آستانه برگزاری مجمع عمومی سازمان ملل، ایالات متحده اعلام کرد برای ورود مقامات فلسطینی روادید صادر نمی‌کند، اقدامی که با استقبال سران رژیم صهیونیستی مواجه شد، و برخی رسانه ‌ها و کارشناسان اذعان دارند این تصمیم می‌تواند پیامدهای گسترده‌ای برای دیپلماسی بین‌المللی و پرونده فلسطین داشته باشد.

جهان

چوب حراج جولانی به سوریه

رهبر تحریرالشام چگونه با تن دادن به توافق امنیتی با اسرائیل، سوریه را به یک دولت فرومانده تبدیل می کند؟

چوب حراج جولانی به سوریه

رسانه‌های محلی گزارش دادند نیروهای ارتش اسرائیل روز دوشنبه وارد شهری در حومه دمشق در جنوب سوریه شدند و به سوی غیرنظامیان آتش گشودند. همچنین در شامگاه یکشنبه، آنها برای سومین بار طی ماه آگوست، به استان قنیطره واقع در بلندی‌های جولان اشغالی پیشروی کردند.

جهان