انیمیشن سینمایی «رویاشهر» به کارگردانی محسن عنایتی صاحب پوستر شد.
تبدیل چهره واقعی به یک نسخه انیمهای را میتوان از منظر فرهنگی و جامعهشناختی نشانگر نوعی بازآفرینی هویت در عصر دیجیتال دانست؛ استقبال کاربران نسل جدید از این قابلیت را میتوان در افزایش گرایش به فضای فانتزی را این بار در قالب کاراکتری آرمانی، رها از محدودیتهای واقعیت و نزدیکی به «خودِ مجازی مطلوب» مشاهده کرد.
انیمیشنهای کوتاه «گلهای کاغذی» و «فصل پریدن» از تولیدات مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی، در بخش اصلی پنجمین جشنواره سینمای حقیقی در مسکو روی پرده میروند.
فیلمهای سینمایی و تلویزیونی و انیمیشن گوناگونی پنجشنبه و جمعه ۲۱ و ۲۲ فروردین ماه از شبکههای سیما روی آنتن میروند.
انیمیشن کوتاه «ناگفته نماند» در بخش پرسپکتیو انسی نمایش داده میشود.
انیمیشن کوتاه «وزن مقدس» ساخته فرنوش عابدی به چهلمین جشنواره فیلم آسیا-اقیانوسیه لس آنجلس راه پیدا کرد.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با سه پویانمایی و یک فیلم سینمایی جدید خود در هفته فیلم ایران در زاگرب حضور یافت.
انیمیشن کوتاه «آتل» در چهاردهمین جشنواره بینالمللی فیلم کودک سی ام اس هند روی پرده میرود.
جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه در بلغارستان میزبان نمایش دو اثر کوتاه از سینماگران ایرانی خواهد بود.
درحالی که بیشتر ما در تعطیلات نوروزی و سفر بودیم، شرکت OpenAI با تازهترین شاهکار خود در به روزرسانی چت جی پی تی، بسیاری از کاربران جهان را سرگرم کرد. در همین ایام بود که تب و تاب ساخت عکس و انیمیشن با ChatGPT، منجر به ایجاد پروفایلهای متفاوت کاربران در شبکههای اجتماعی مختلف شد. کاربران ایران و جهان با کمک مدل GPT-۴ درچت جی پی تی، لحظات و خاطرات ماندگار خود را با سبکهای مختلف بهتصویر کشیدند و استقبال بالای آنان از قابلیت تبدیل تصویر به انیمیشن در چت جی پی تی، تا آنجا بود که در طول یک هفته، ۷۰۰میلیون عکس کارتونی ساخته شد.
انیمیشن «بچه زرنگ» از پنجم فروردین به صورت آنلاین اکران میشود.
مجموعهای از انیمیشنهای محبوب و موردانتظار، سال ۲۰۲۵ را برای علاقهمندان به دنیای انیمیشن هیجانانگیز خواهد کرد. از آثار برجسته این سال میتوان به «مرد سگی»، «ویچر: پریان اعماق»، «الیو»، «آدمهای شرور ۲» و «زوتوپیا ۲» اشاره کرد.
«ببعی قهرمان» محصول سازمان هنری رسانهای اوج است که با مشارکت موسسه «قاب رویا» و همکاری شرکت رایمون مدیا به تولید رسیده است.
در خاطره جمعی ما ایرانیها ۷ اسفند سال ۹۰ و ۹ اسفند سال ۹۵ بهعنوان شب باشکوه سینمای ایران به ثبت رسیده است. شبی که علاقهمندان سینمای ایران همپای سینمای جهان در تبوتاب معرفی برگزیدگان اسکار و سهم سینمای کشورشان از این رویداد مهم سینمایی بودند.
«در سایه سرو» یک انیمیشن ۱۹ دقیقه و ۳۳ ثانیهای است و از جدیدترین تولیدات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به شمار میرود، این انیمیشن روایتگر پیچیدگیهای روابط عاطفی یک خانواده است که در دوران پس از جنگ با آسیبهای روحی و روانی دستوپنجه نرم میکنند.
اما تامپسون در آخرین پیشبینی خود قبل از برگزاری مراسم اسکار، انیمیشن «در سایه سرو» را به عنوان برنده شاخه بهترین انیمیشن کوتاه معرفی کرد.
پویانمایی کوتاه «حیات» به نویسندگی و کارگردانی متین احمدی به نهمین جشنواره ملی هکاتوم راه یافت.
مرکز انیمیشن سوره در چند سال اخیر مجموعه های پویانمایی مختلفی را برای کودکان تولید کرده که تلاش شده است در هر یک به حل مساله برای کودکان و زندگی روزمره آنها پرداخته شود.
تلویزیون فیلمهای سینمای مختلفی در آخر هفته برای شبکههای سیما تدارک دیده که در این خبر آنها را معرفی میکنیم.
«زال و رودابه»، از جمله آثار اقتباسی چهل و سومین جشنواره فیلم فجر است که گرافیک پائین یا دوبعدی بودن آن منجر شده تا فاقد جذابیتهای بصری و اثرگذاری لازم برای گروه سنی کودک و نوجوان باشد.