تغییر الگوی خرید لوازم مدرسه

بررسی قیمت و عرضه اقلام مورد نیاز دانش‌آموزان در آستانه سال تحصیلی جدید

تغییر الگوی خرید لوازم مدرسه

بازار لوازم‌التحریر در آستانه آغاز سال تحصیلی جدید با کمبود گسترده کالا مواجه نیست، اما افزایش هزینه کاغذ، مقوا، مواد اولیه و حمل‌ونقل، در کنار افت قدرت خرید خانوارها، الگوی خرید را تغییر داده است.

اقتصاد

رکوردشکنی طرح‌های حماسی قهرمانان ملی در «ایران نوشت»

رکوردشکنی طرح‌های حماسی قهرمانان ملی در «ایران نوشت»

با وجود افزایش هزینه‌های تولید و گرانی کاغذ، تولیدکنندگان «ایران‌نوشت» از استقبال بی‌نظیر خانواده‌ها و دانش‌آموزان از دفترهای با طرح حماسی و ملی خبر می‌دهند؛ محصولاتی که با کاهش حاشیه سود تولیدکننده، رکوردهای فروش را در نمایشگاه امسال جابه‌جا کردند. گزیده ای از گزارش مرجان قندی از نمایشگاه ایران‌نوشت را در زیر می خوانید.

جامعه

«ایران نوشت»؛ سفیر هویت روی میز دانش آموزان

روایت هایی از دوازدهمین نمایشگاه نوشت افزار تهران؛ از تنوع محصولات و کیفیت تا استقبال خانواده ها از طرح های ملی

«ایران نوشت»؛ سفیر هویت روی میز دانش آموزان

دوازدهمین دوره نمایشگاه «ایران‌نوشت» در مصلای تهران، امسال فقط رویدادی تجاری برای تأمین اقلام تحصیلی نیست؛ امسال این نمایشگاه به بستری برای روایت هویت و معرفی الگوهای بومی تبدیل شده است. بازتاب داستان قهرمانانی مثل شهدای مظلوم میناب، شهدای جنگ رمضان و تصاویر رهبر‌شهید روی جلد دفاتر، نشان می‌دهد این رویداد در پی پاسخ به نیاز عمیق نسل جدید به قهرمانان ملموس و واقعی است.

جامعه

۱.۶ میلیارد عدد نوشت افزار در سال مصرف می‌شود

مقام مسئول وزارت صمت:

۱.۶ میلیارد عدد نوشت افزار در سال مصرف می‌شود

مدیرکل دفتر نوشت‌افزار وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: برآوردها نشان می‌دهد مجموع نیاز سالانه بازار مصرف ایران به حدود یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون عدد از انواع محصولات نوشت‌افزار است.

جامعه

قیمت نوشت‌افزار ۳۰ درصد رشد پیدا کرد

رئیس اتحادیه فروشندگان نوشت‌افزار عنوان کرد؛

قیمت نوشت‌افزار ۳۰ درصد رشد پیدا کرد

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان نوشت‌افزار و لوازم مهندسی تهران با اعلام رشد ۳۰ درصدی قیمت نوشت‌افزار نسبت به سال گذشته، از کاهش تقاضا در بازار خبر داد.

جامعه