
فرمانده پلیس راهآهن کشور از دستگیری قاتل فراری که ۳ نفر از اعضای خانوادهاش را به قتل رسانده بود، خبر داد.

سارقانی که پول درمان یک کودک را سرقت کرده بودند، توسط کارآگاهان پایگاه یکم پلیس آگاهی دستگیر شدند.

رئیس پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری ۱۴۵ سارق حرفهای و ۱۵ مالخر در تهران خبر داد.

فرمانده انتظامی میامی از دستگیری عامل چاقو کشی در این شهرستان خبر داد.

سارق سابقهدار که با سوء استفاده از قطعی برق وارد خانه پیرزن تنها شده و طلاهایش را سرقت کرده بود دستگیر شد.

به دنبال کشف جسد زن سالخورده در خانهاش، رد پای یک میهمان آشنا در قتل او به دست آمد.

سارقان نیسان آبی که هنگام سرقت باعث مرگ صاحب خودرو شده بودند، بهزودی در دادگاه کیفری یک استان تهران محاکمه میشوند.

فرمانده انتظامی ایذه از دستگیری ۳ قاتل فراری که با انگیزه سرقت مرتکب قتل شده بودند، خبر داد.

سازمان اطلاعات پلیس پایتخت از دستگیری یکی از اراذل و اوباش به اتهام درگیری و سلب آسایش شهروندان در میدان حر تهران خبر داد.

مردی که به خاطر آب خوردن با پارچ همکارش را کشته بود در حالی در دادگاه کیفری یک استان تهران از جنبه عمومی جرم پای میز محاکمه ایستاد که پیشتر رضایت اولیای دم را جلب کرده بود.

زن جوان وقتی از سوی برادرش مورد اسیدپاشی قرار گرفت در حالی به پلیس مراجعه کرد که چشمهایش بر اثر این حادثه دچار کمبینایی شده است.

پس از انتشار برنامه یک فعال فضای مجازی که موجب جریحهدار شدن عفت عمومی شد، دادستانی تهران علیه فرد مورد اشاره اعلام جرم کرد.

مرد موتورسواری که به جرم تعرض به چندین زن به اعدام محکوم شده است، پروندهاش از جنبه افساد فی الارض نیز به دادگاه انقلاب ارسال خواهد شد.

بلاگر یزدی که اقدام به ساخت و انتشار محتواهای طنز مخالف با موازین قانونی و اخلاقی، از جمله توهین به رانندگان حمل کالا در فضای مجازی میکرد، بازداشت شد.

پسر جوان که بعد از قتل یک راننده مسافربر در تهران به اربیل عراق فرار کرده و پلیس این کشور به جرم ورود غیر قانونی او را به زندان انداخته است از سوی خانواده مقتول بخشیده شد.

وکیل خانواده الهه حسیننژاد گفت: امروز آخرین مهلت اعتراض در این پرونده بود و وکیل متهم اعتراض خود را ثبت کرد.

معاون برنامهریزی و نظارت سازمان تعزیرات حکومتی از رسیدگی گسترده به تخلفات در حوزه کالاهای اساسی طی پنجماهه نخست سال ۱۴۰۴ خبر داد.

مردی که به اتهام قتل مقابل بساط جگرکی به قصاص محکوم شده بود، با نقض حکم بار دیگر در دادگاه محاکمه و این بار مدعی شد مقتول و دوستانش قصد ربایش او را داشتند.

زندانی محکوم به قصاص به حرمت شهادت امام حسن مجتبی(ع) و به همت نیکوکاران و مددکاران و مسئولان ندامتگاه مرکزی البرز با رضایت اولیای دم آزاد شد.

در پی رسیدگی قضایی به پرونده فوت دلخراش یک کودک دو ساله در یزد که بر اثر سهلانگاری در نگهداری و مصرف متادون رخ داده بود، حکم قطعی این پرونده پس از بررسی در دادگاه تجدیدنظر استان صادر و قطعیت یافت.