
کارن یحیایی از ترخیص مصدومان حادثه اتوبوس دانشجویان پیراپزشکی سرخه خبر داد و گفت: تمام ظرفیتهای لازم برای مداوای این مصدومان به کار گرفته شد.

فرماندار سمنان با اعلام ممنوعیت استفاده از خودروی شخصی برای سرویس دانشآموزان شهرستان، بر لزوم تایید صلاحیت رانندگان و استفاده از ناوگان مجاز برای جابجایی ایمن دانشآموزان تأکید کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان از فوت یکی دیگر از مصدومان حادثه اتوبوس دانشجویان پیراپزشکی سرخه خبر داد.

مدیرعامل شرکت توزیع برق سمنان گفت: نیروگاه خورشیدی ۶ مگاواتی سروش در شهرستان سرخه با سرمایهگذاری ۲ هزار میلیارد ریال و در مدت زمان ۲ ماه احداث و پس از آزمایش موفق فنی، به شبکه سراسری برق کشور متصل شد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی سمنان گفت: از میان مصدومان حادثه تلخ واژگونی اتوبوس حامل دانشجویان پیراپزشکی در سرخه، تاکنون هشت نفر پس از طی مراحل درمانی از بیمارستان ترخیص شده و چهار نفر دیگر همچنان بستری هستند.

معاون امداد و نجات جمعیت هلالاحمر استان سمنان گفت: در پی انحراف یک دستگاه خودروی پژو پارس در محور دامغان به گلوگاه، پنج نفر از سرنشینان خودرو مصدوم شدند و عملیات امدادرسانی با حضور تیمهای هلالاحمر و اورژانس انجام گرفت.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی سمنان گفت: تاکنون ۶ نفر از مصدومان حادثه تصادف اتوبوس دانشجویان دانشکده پیراپزشکی سرخه پس از دریافت خدمات درمانی از بیمارستان کوثر سمنان مرخص شدهاند.

در پی حادثه دردناک تصادف سرویس دانشجویی دانشکده پیراپزشکی سرخه و به دستور مستقیم رئیس دانشگاه، برخی تغییرات مدیریتی در سطوح مسئولان مرتبط با حوزه حمل و نقل و امور دانشجویی اعمال شد.

استاندار سمنان به دنبال حادثه تصادف اتوبوس حامل دانشجویان دختر در جاده سرخه که منجر به مرگ دو دختر دانشجو شد بر عزل ناظران مقصر در این حادثه و بازنگری در قراردادهای حملونقل دانشجویی تأکید کرد.

رئیس کل دادگستری استان سمنان با اشاره به جزئیات جدید از علت تصادف اتوبوس دانشجویان پیراپزشکی در سرخه، از بازداشت راننده اتوبوس خبر داد.

رئیس پلیس راه راهور فراجا درباره علت تصادف اتوبوس حامل دانشجویان پیراپزشکی در محور سمنان به سرخه، گفت: علت اصلی حادثه خطای انسانی دو راننده اتوبوس و تریلی بود که هر دو به نسبت مساوی در وقوع این حادثه دخیل بودند. اتوبوس مذکور درونشهری بود و بر اساس بازدید همکاران، هیچ عیب و نقص فنی مؤثری در وقوع حادثه مشاهده نشد.

چهار نفر از ۱۲ مصدوم حادثه تصادف اتوبوس حامل دانشجویان با تریلی در جاده سمنان - سرخه از بیمارستان مرخص شدند.

حجتالاسلام محمدصادق اکبری گفت: پرونده ویژهای برای رسیدگی فوری تشکیل شده و با هرگونه قصور احتمالی بدون اغماض برخورد خواهد شد.

اسامی فوتیهای تصادف اتوبوس دانشجویان در سمنان اعلام شد.

مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان سمنان گفت: در پی وقوع سانحه رانندگی میان یک دستگاه اتوبوس حامل دانشجویان و دو تریلی در جاده سمنان ـ سرخه، متأسفانه دو نفر جان باختند و ۱۴ نفر دیگر مصدوم شدند.

رییس مجلس شورای اسلامی گفت: مشکل آب از چالشهای عمومی کشور است، اما در برخی شهرستانهای سمنان شدت بیشتری دارد. تلاش این است که با برنامهریزی و پیشبینیهای بودجهای برای سال ۱۴۰۵، بخش عمده طرحهای زیربنایی و بالادستی حوزه آب در استان سامان یابد.

سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سمنان گفت: تولید گندم در سال زراعی ۱۴۰۳-۱۴۰۴ در استان با کاهش ۳۴ درصدی نسبت به سال گذشته مواجه شد که مهمترین عوامل آن ناترازی انرژی، خشکسالی و کاهش بارندگی بود.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان سمنان از وقوع تصادف زنجیرهای در محور میامی به سبزوار خبر داد و گفت: چهار نفر در این حادثه مصدوم شدند.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان سمنان از انحراف سمند در محور سمنان به دامغان خبر داد و گفت: یک شهروند ایران و سه اتباع عراقی در این حادثه مصدوم شدند.

پسر جوان که اتوبوس صاحبکارش را سرقت کرده بود، با هوشیاری پلیس گرمسار دستگیر شد.