
بیش از ۴۰ هزار کودک و نوجوان بازمانده از تحصیل در سال گذشته به مدرسه بازگشتند؛ آماری که به گفته معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش، در سالهای اخیر کمسابقه است.

زنان بهعنوان یکی از عوامل پیشرفت کشور باید دیده شوند. این موضوعی بود که در هفتمین نشست از سلسله مباحث «مبانی ایرانشناختی پیشرفت» که در مرکز الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت و با همکاری اندیشکده امور اجتماعی، جمعیت و نیروی انسانی برگزار شد، مورد بررسی قرار گرفت.

یکی از دلایل مهم بازماندگی از تحصیل در دختران، ازدواج زودهنگام است. به گفته مشاور وزیر آموزش و پرورش در امور زنان، ازدواج دختران قبل از اینکه مدرک دیپلم خود را دریافت کنند، در برخی استانهای کشور رواج دارد.

مهدی بیگدلی_ سند پژوه و مدرس تاریخ در یادداشتی نوشت: اشاره های موجود در ادبیات منظوم و منثور ما نشان می دهد که آموختن محدود به زمان ، مکان و سن خاصی نیست اما موسم تحصیل و دانش اندوزی از دیرباز متمایز ، شناخته شده و قابل توجه بوده است و مردم با وجود تمایلات عامه پسند اهمیت علم و دانش را دریافته بودند و در گفتار و رفتار شان یادآوری می کردند .

در پی تشدید حملات اسرائیل به غزه، دولت بریتانیا ثبتنام افسران اسرائیلی در کالج سلطنتی مطالعات دفاعی لندن را ممنوع اعلام کرد. این تصمیم بیسابقه با واکنش تند تلآویو مواجه شد و مقامهای اسرائیلی آن را «اقدامی تبعیضآمیز» و «بیوفایی در زمان جنگ» توصیف کردند.

زهرا بهروز آذر گفت: در بحث تغییرات و تحولاتی که در حوزه آموزش و پرورش باید اتفاق بیفتد، نظر رئیس جمهوری در برقراری عدالت است و بحث کیفیت بخشی در عدالت آموزشی باید با چند نگاه دنبال شود.