ارائه بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار خدمت به زائران اربعین

ارائه بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار خدمت به زائران اربعین

معاون وزیر بهداشت گفت: وزارت بهداشت در اربعین با حضور هزاران نفر از نیرو‌های مراقبت‌های بهداشتی و درمانی، بیش از یک میلیون و هفتصد هزار خدمت به زائران ارائه کرده و با تشدید نظارت‌ها از گسترش بیماری‌های واگیر همچون آنفلوآنزا و کرونا جلوگیری شده است.

جامعه

ارائه بیش از ۴۸ هزار خدمت درمانی به زائران مراسم وداع با رهبر شهید

رییس سازمان اورژانس کشور خبر داد:

ارائه بیش از ۴۸ هزار خدمت درمانی به زائران مراسم وداع با رهبر شهید

نماینده تام‌الاختیار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مراسم وداع، تشییع و تدفین رهبر شهید، از ارائه بیش از ۴۸ هزار خدمت درمانی و بهداشتی به زائران در پایتخت خبر داد و جزئیات تمهیدات پزشکی و امدادی پیش‌بینی‌شده برای استان‌های قم و خراسان رضوی را تشریح کرد.

جامعه

تعرفه‌های درمانی ١۴٠۵ به موقع ابلاغ شود

رئیس نظام پزشکی در نامه ای به عارف؛

تعرفه‌های درمانی ١۴٠۵ به موقع ابلاغ شود

رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران در نامه‌ای به معاون اول رئیس‌جمهور خواستار ابلاغ تعرفه‌های درمانی ١۴٠۵ تا پیش از پایان سال شد.

جامعه

زن جوان هنگام عمل جراحی بینی جان باخت

دستمزد ۹ میلیاردی یک سلبریتی برای تبلیغ دروغین کلینیک زیبایی

زن جوان هنگام عمل جراحی بینی جان باخت

رئیس و مسئولان یک کلینیک معروف جراحی زیبایی که متهم هستند با پرداخت پول‌های نجومی به سلبریتی‌ها اقدام به جذب بیمار کرده و با فروش بیمار به مراکز نامعتبر و پزشکان غیرمتخصص مرگ و نقص عضو آنها را رقم می‌زدند به دادسرای جرایم پزشکی احضار شدند.

جامعه