
رئیس مرکز امداد و فوریتهای سایبری پلیس فتا از اجرای طرح عملیاتی این پلیس در راستای شناسایی و دستگیری مجرمان سایبری فعال در حوزه اسکیمر از ۱۵ اسفند تا پایان تعطیلات نوروزی خبر داد.

هیات عامل بانک مرکزی پیرو درخواستهای واصله از شبکه بانکی، با افزایش سقف صدور کارت هدیه بانکی از ۲ میلیون به ۵ میلیون تومان موافقت کرد.

سرپرست مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا با اشاره به کلاهبرداری با شیوه و شگرد رسیدسازهای جعلی، گفت: برای اطمینان از پرداخت خریدار حتما با بررسی موجودی حساب خود از واریز مبلغ معامله مطمئن شوید.

سرپرست مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا به شهروندان توصیه کرد: به پیامکهایی مانند «شما برنده بن کالا، تخفیف بن کالا، قرعه کشی و یا جشنواره شدهاید» توجه نکنید، قطعا دامی برای کلاهبرداری است.

رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی فراجا با اشاره به ازدحام جمعیت در مراکز خرید گفت: شهروندان به منظور جلوگیری از هر گونه سرقت توصیههای پلیس را رعایت کنند.

عامل برداشت اینترنتی از حساب یک شهروند با ترفند «شما برنده جایزه همراه اول شدید» شناسایی و این وجه بازگردانده شد.