سینما میان سرگرمی و آگاهی می‌‌ایستد

ساداتیان (تهیه کننده) و مسعود اطیابی (کارگردان) وضعیت سینمای اجتماعی و کمدی را در میزگرد « ایران» بررسی کردند؛

سینما میان سرگرمی و آگاهی می‌‌ایستد

بدون شک یکی از مناقشات نظری و عملی در سینمای ایران و مسائل آن، به ویژه در یک دهه گذشته، جدال ژانری و رقابت بر سر آن بوده است. بحث بر سر این است که با توجه به شرایط اجتماعی و تاریخی موجود، ساخت فیلم کمدی ضرورت دارد یا تولید فیلم‌های اجتماعی؟

حمید نعمت‌الله: «دونده» امیر نادری شور فیلم‌سازی را در من ایجاد کرد

در مراسم رونمایی مستند «جستجو در تنگنا» مطرح شد؛

حمید نعمت‌الله: «دونده» امیر نادری شور فیلم‌سازی را در من ایجاد کرد

کارگردان سینمای ایران گفت: امیر نادری برای نسل من، یا حداقل برای شخص من با آثاری مثل «تنگنا»، «انتظار»، «خداحافظ رفیق» و...  اهمیت یافت. شور فیلم‌سازی در من و بسیاری دیگر با دیدن همین فیلم‌ «دونده» ایجاد شد.

سینمای ورزشی و توقعات غیرواقعی ما

سینمای ورزشی و توقعات غیرواقعی ما

ژانر ورزشی در سینما، ژانر چندان رایجی نیست. هم ساخت فیلم در این رشته سخت است و هم جذب تماشاگر. منتقدان سینما همیشه به این نکته اشاره کرده‌اند که ورزش خودش پدیده‌ای ملتهب و تماشایی است و اینکه سینما برای هماوردی سراغ چهره‌ها و رشته‌های ورزشی برود و بتواند اثری درخور بیافریند ساده نیست.

چند خط درباره رسانه‌های برخط

چند خط درباره رسانه‌های برخط

بارها از من پرسیده‌اند که بسترهای نوپدید نمایش(Platform) تا چه اندازه می‌توانند به کشف و معرفی استعدادهای جدید در عرصه فیلمسازی و بازیگری کمک کنند؟

فرهنگ