
یک منبع نظامی یمنی اعلام کرد که ۶ کشتی پس از هشدار نیروهای مسلح این کشور و اعمال ممنوعیت کشتیرانی دریایی علیه عربستان سعودی، مجبور به بازگشت شدند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: سیاست جمهوری اسلامی ایران در برابر تجاوزات اخیر، «عمل متقابل» و ایجاد بازدارندگی قاطع است و پاسخ ایران به تجاوزات آمریکا «چند برابر» خواهد بود.

رویترز به نقل از منابع آگاه مدعی شد ایران از جنبش انصارالله خواسته در صورت حمله آمریکا به زیرساختهای انرژی ایران، برای بستن تنگه بابالمندب آماده باشد و یمنیها با استقرار موشک و پهپاد در نزدیکی این آبراه، آمادگی خود را تکمیل کردهاند.

منابع از حادثه امنیتی در نزدیکی تنگه باب المندب و جنوب عدن خبر دادند.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پیامی، پرسشهایی را درباره سهم تنگه باب المندب در تجارت جهانی انرژی و کالا مطرح کرد.

سند استراتژی امنیت ملی ۲۰۲۵ آمریکا روز جمعه منتشر شد و در ظاهر پیام روشنی دارد؛ «خاورمیانه دیگر مرکز سیاست خارجی آمریکا نیست».

یک روزنامه لبنانی گزارش داد بعد از اینکه تصویب قطعنامه تمدید تحریمها علیه انصارالله یمن در شورای امنیت و درخواست از کشورها برای ممانعت از انتقال سلاح به افراد تحریم شده، عربستان مقدمات جدیدی را برای استقرار نیروهای دریایی در باب المندب آغاز کرد.