وزرای کشور ایران و پاکستان، در نشستی رسمی، با یکدیگر دیدار و گفتوگو کردند.
ایران و کویت، در مورد افزایش تامین امنیت مرزهای دریایی بین دو کشور ،گفتوگو کردند.
۸ سند همکاری بین مقامات عالیرتبه ایران و پاکستان با حضور رئیسی و محمد شهباز شریف، به امضا رسید.
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، گفت: اجرای خط لوله صلح، از جمله عواملی است که میتواند به توسعه تعاملات دو کشور ایران و پاکستان کمک کند.
آمارهای وزارت بازرگانی پاکستان نشان میدهد که صادرات ایران به این کشور در سه ماهه نخست سال جاری میلادی (فصل زمستان ۱۴۰۲) با رشد ۱۶ درصدی به ۲۸۶ میلیون دلار رسیده است.
وزیر دولت پاکستان، با تمجید از مواضع جمهوری اسلامی ایران در مقابله با شرارتهای رژیم اسرائیل، ایران را افتخار جهان اسلام دانست.
رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و پاکستان، گفت: سفر رئیسی به اسلامآباد، در راستای تقویت تعاملات انجام شده است.
یک منبع آگاه، با تکذیب مذاکرات مستقیم بین ایران و آمریکا، گفت: تبادل پیام با آمریکا، صرفا در چهارچوب تعریف شده انجام میشود.
روزنامه صهیونیستی معاریو، نوشت: پس از پاسخ تنبیهی ایران علیه رژیم صهیونیستی، آمریکا اذعان دارد که ایران قدرت منطقهای است.
تحلیلگر اندیشکده «شورای آتلانتیک»، با تاکید بر اینکه ایران با عملیات مستقیم خود به رژیم اسرائیل، هنجار جدیدی را در منطقه ایجاد کرد؛ خواستار مدیریت اوضاع از سوی آمریکا شد.
آمارهای بانک جهانی از کاهش ۳۷درصدی فقر مطلق در ایران طی سالهای ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ حکایت دارد و نشان میدهد ۰.۵درصد کل جمعیت ایران در این وضعیت بهسر میبرند.
«مارک اسپر»، وزیر دفاع سابق آمریکا، با بیان اینکه سکوت کنونی مقامات رژیم صهیونیستی و ایران میتواند نشانه پایان تنشها باشد، آن را «کرکننده» توصیف کرد.
بر اساس اعلام شبکه سیانان، مطابق تصاویر ماهوارهای به دست آمده، پایگاه هوایی اصفهان هیچ آسیبی ندیده است.
وزیر کشور پاکستان، گفت: سفر آتی رئیس جمهوری ایران به پاکستان، نقطه عطف دیگری در روابط تهران و اسلامآباد خواهد بود.
در تحلیل تارنمای شبکه خبری «سی ان ان»، با اشاره به عملیات تنبیهی ایران به حمله رژیم اسرائیل به کنسولگری این کشور در دمشق، آمده است: واشنگتن کاملا متوجه شد که از این پس، پیشبینی پاسخ ایران به تحریکات محسوس طرف مقابل، دشوارتر از همیشه خواهد بود.
رئیس جمهور ترکیه گفت: در این خصوص یک بیانیه روشن نیست. درباره بیانیههای ایران نمیتوانیم بگوییم که درست میگوید، درباره اسرائیل هم که اصلاً نمیتوانیم بگوییم درست است.
قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در امور بین الملل در سخنان ویدیوکنفرانس در هشتمین اجلاس وزیران علوم سازمان همکاری شانگهای، هشت پیشنهاد ایران برای توسعه همکاریها با کشورهای عضو این سازمان را عنوان کرد.
وزارت امور خارجه ضمن رد ادعاهای بیاساس و غیرمستند مندرج در حکم منتشره از سوی دادگاه کیفری فدرال آرژانتین در ارتباط با پرونده «لاپوشانی مستندات مربوط به پرونده آمیا»، این اقدام را معطوف به اهداف و اغراض سیاسی دانست و آن را محکوم کرد.
سفارت ایران در لندن در آستانه نشست وزرای خارجه گروه هفت پیرامون وقایع اخیر در غرب آسیا، هشدار داد که اتخاذ تصمیمات غیرسازنده در قبال ایران و همراهی غیر مسوولانه کشورهای غربی با اقدامات رژیم اسرائیل، موجب تشویق آن رژیم در استمرار شرارت و ماجراجویی و به تبع آن افزایش تنش در منطقه و جهان خواهد شد.