رهبر جدید و طنین ندای عزت

رهبر جدید و طنین ندای عزت

غلامعلی دهقان، استاد تاریخ در روزنامه ایران نوشت: در نخستین پیام مقام معظم رهبری، رهبر جدید نظام اسلامی، نشانه‌هایی ژرف از تداوم یک مکتب فکری به چشم می‌خورد.

سیاست

دفاع از حقیقت در برابر آمارسازی

دفاع از حقیقت در برابر آمارسازی

غلامعلی دهقان، فعال سیاسی هم اقدام رئیس‌جمهوری را دفاع از حقیقت دانست و گفت: «اقدام مسعود پزشکیان برای اعلام اسامی دقیق تعداد جانباختگان حوادث اخیر بخصوص شامگاه پنجشنبه و جمعه ۱۸ و ۱۹ دی ماه اقدامی منطقی و مفید در راستای شفافیت و عیان شدن هر چه بیشتر حوادث اخیر کشور است. واقعیت این است جریان برانداز خارج از کشور برای پیشبرد اهداف شوم خود بازی خباثت آمیزی را شروع کرد تا تعداد جانباختگان را هر چه بیشتر جلوه دهد تا سیاه نمایی از حوادث ایران را بیشتر از گذشته به پیش ببرد.»

سیاست

گفت‌و‌گو مشکل‌گشا است

گفت‌و‌گو مشکل‌گشا است

غلامعلی دهقان، پژوهشگر سیاست در روزنامه ایران نوشت: پذیرش حق اعتراض و تأکید بر گفت‌و‌گو با معترضینی که ساختارشکنی نمی‌کنند، از سوی رهبر معظم انقلاب پیام روشنی دارد مبنی بر اینکه گفت‌و‌گو می‌تواند راه‌حل باشد.

سیاست