
دادستان کل کشور با اشاره به خسارتهای وارده به بیتالمال در فتنه اخیر، گفت: دادستانهای سراسر کشور با اقتدار به این موضوع ورود کرده و با کمک مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه در حال برآورد خسارتهای وارد شده هستند و قطعا این خسارتها از اغتشاشگران و حامیان آنها اخذ خواهد شد.

دادستان کل کشور در بازدید از قرارگاه جنگ ترکیبی بلاغ مبین گفت: قوه قضائیه نهادی مستقل است و تحت تأثیر فشارهای خارجی قرار نمیگیرد.

دادستان کل کشور گفت: دادستانهای سراسر کشور را مأمور کردهایم که برای متهمین اغتشاشات اخیر، «پرونده شخصیت» تشکیل دهند و در این پرونده، هویت کامل و دقیق، میزان تحصیلات، سوابق احتمالیِ فرد متهم و خانواده وی را درج کنند.

دادستان کل کشور گفت:جبران خسارت اغتشاشات اخیر براساس قانون باید از حامیان «فتنه سلطنت» مطالبه شود و این افراد باید پاسخگوی اتفاقات اخیر باشند.

دادستان کل کشور گفت: دادستانها موظف هستند با شناسایی مالکین و ارزیابی فوری، تمام اسناد و مدارک خسارت وارده را در پرونده کیفری ضمیمه و ضمن دعوای کیفری، ادعای خسارت وارده را نیز از دادگاهها طبق تشریفات آیین دادرسی کیفری مطالبه کنند.