گیشه سینمای ایران در همین آغاز سال جدید نتوانست انتظارات را برآورده کند و باوجود تنوع ژانرها با افت مخاطب همراه بود. برخی صاحبنظران معتقدند افرایش قیمت بلیت سینما، همزمانی ماه رمضان با تعطیلات نوروز و... در این مسئله تاثیرگذار بودهاند.
حالا دو سال از مرگ ناباورانه و بهت برانگیز کیومرث پوراحمد میگذرد؛ نامش کیومرث بود اما پوراحمد همه را یاد مجید میاندازد؛ قصههای مجید و ماجراهایش که نهتنها بخشی از خاطره جمعی مردم است که انگار بازتابی از هویت نوجوانان ایرانی را هم در خود نهفته دارد.
چهل و چهارمین جشنواره فیلم استانبول، آثار چند سینماگر ایرانی را در برنامه نمایش خود قرار داد.
سینمای ایران در نیمهنخست فروردینماه، توانست بیش از ۱۱۵ میلیارد تومان بفروشد که این مبلغ، ۷۴ درصد بیشتر از مدت زمان مشابه سال گذشته است.
۸ فیلم «۷۰ سی»، «مست عشق»، «پول و پارتی»، «خجالت نکش ۲»، «بیبدن»، «ببعی قهرمان»، «خرچنگ» و «آریاشهر دو نفر» موفق شدند تا عملکردی بیش از آنچه از آنها انتظار میرفت، داشته باشند.
در دورانی که سینمای ایران زیر سلطه کمدیسازان و طنزهای سطحی غوطهور است، «پیشمرگ» نهتنها شایسته توجه ویژه است، بلکه چونان نسیمی تازه، نویدبخش احیای سینمایی قهرمانمحور و متعهد به شمار میرود.
اکران فیلمهای نوروزی همچنان ادامه دارد و در هفته سوم اکران ۲ فیلم کمدی «دایناسور» و «کوکتل مولوتوف» به همراه فیلم تاریخی مذهبی «موسی کلیمالله (ع)» بیشترین فروش را داشتهاند.
سینماهای کشور از یکم تا بیست و چهارم اسفندماه پذیرای ۱,۷۳۲,۸۴۷ مخاطب بودند و در این مدت فیلمهای حاضر در چرخه اکران فروشی بالغ بر ۱۲۳ میلیارد و۵۸۳ میلیون و ۱۶۱ هزار و ۶۰۰ تومان را تجربه کردند.
آزیتا موگویی فیلم سینمایی «لاله سیاه» را به صورت محصول مشترک ایران و هلند کارگردانی و تهیه میکند.
دولت درحالی پیشنهاد بودجه سال ۱۴۰۴ سازمان سینمایی را بالغ بر ۷۰۸ میلیارد تومان در نظر گرفته است که با این بودجه، تحقق اهداف صنعت سینما و رشد زیرساختها ممکن است با چالش مواجه شود.
چینهای پیشانیاش نشان از گذر روزگار پرفراز و نشیب هفت شهر هنر و عشق است. لب به سخن که میگشاید، از فحوای کلامش میتوان فهمید بیش از نیمی از عمرش را با هنر زیسته و از آن صیانت کرده و حال امروز نگران از میراثی است که مبادا به درستی به اهلش سپرده نشود! سخن از استاد اکبر زنجانپور است؛ بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون و کارگردان و بازیگر تئاتر.
علیرضا داودنژاد کارگردان سینما، روایتی از مکالمهاش با هوش مصنوعی را که به یک مانیفست منجر شده است، منتشر کرد.
منتخب تصاویر ورزشی، سیاسی، فرهنگی آخرین روزهای اسفند را اینجا ببینید:
موضوع فروش یکجای سینما پارس این مساله را متذکر میشود که مدیریت سینمایی کشور میتواند یکبار برای همیشه به این مساله وارد شود و با در دست گرفتن زمام تولیت این اماکن متروکه، آنها را به ناوگان سینمایی کشور بازگرداند.
شورای پروانه فیلمسازی غیرسینمایی در جلسه اخیر، با ساخت ۹ فیلمنامه موافقت کرد.
سعید روستایی این روزها در تدارک جدیدترین ساخته خود است. فیلمی که برخی رسانههای سینمایی جهان از آن بهعنوان یکی از آثار حاضر در کن ۲۰۲۵ نام میبرند. پیشبینیای که حتی اگر در کن هم محقق نشود، با این میزان انتظار جهانی، اتفاقهای خوبی را طی سال آینده برای روستایی، سینمای ایران و البته مخاطبان رقم خواهد زد.
محمد کمالیپور که تولید فیلمهای «برهوت»، «هفت بهار نارنج» و «خاتی» را پشت سرگذاشته است، حالا با «کوکتل مولوتف» یک طنز خانوادگی به اکران نوروزی آمده اما از برخی اتفاقات مربوط به اکران و تبلیغات فیلم راضی نیست.
این بازیگر سینما و تلویزیون، در مصاحبهای که اخیراً با شرق انجام داده است، گفت: «جدایی چیز بدی نیست، ماندن در یک جای غلط ضرر بیشتری برای خود و فرزندت دارد.»
شورای پروانه فیلمسازی در جلسه اخیر، با ساخت ۸ فیلمنامه موافقت کرد.