دومین سهمیه ۶۰ لیتری بنزین قابل برداشت شد

دومین سهمیه ۶۰ لیتری بنزین قابل برداشت شد

دومین سهمیه ۶۰ لیتر بنزین سال ۱۴۰۴ مخصوص اردیبهشت‌ماه خودروهای شخصی بدون هیچ‌گونه تغییری، ساعت صفر بامداد دوشنبه (یکم اردیبهشت‌ماه) در کارت‌های هوشمند سوخت شخصی شارژ و قابل برداشت شد.

بازار

نوسازی و به‌روزرسانی سامانه هوشمند سوخت در سال جاری

نوسازی و به‌روزرسانی سامانه هوشمند سوخت در سال جاری

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی گفت: شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران در حال بررسی و طراحی معماری جدید این سامانه با توجه به الزام‌های امنیتی است و در سال ۱۴۰۴ نوسازی و به‌روزرسانی سامانه هوشمند سوخت را که بیش از ۱۷ سال از عمر آن می‌گذرد در دستور کار داریم.

بازار

وضع ذخایر سوخت نوروزی بهتر از پارسال است

وضع ذخایر سوخت نوروزی بهتر از پارسال است

معاون مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران از آغاز طرح نظارت بر سوخت‌رسانی نوروزی و مانور سراسری انبارهای نفت به‌طور همزمان در سراسر کشور خبر داد و گفت: ذخایر سوخت نوروزی کشور با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، در وضعیتی بهتر از پارسال قرار دارد.

بازار