وزیر نیرو گفت: در سه سال گذشته برق ایران ۴۵.۷ تراوات ساعت رشد تولید داشته است و این رشد تولید، ایران را در مقام هفتم جهان قرار داده است.
وزیر نیرو با بیان اینکه ”برخی از شهرها رکورد حرارتی خود را شکستند و برخی شهرها مثل تهران به رکورد حرارتی خودشان نزدیک شدند”، گفت: شبکه برق زیر فشار سنگینی به سر میبرد و در این شرایط طبیعی است که حوادث افزایش پیدا میکند.
وزیر نیرو گفت: اوج بار مصرف برق کشور تا کنون ۲۳ بار از اوج مصرف سال قبل سبقت گرفته است و این وضعیت فعالیت صنعت برق را دشوار میکند.
وزیر نیرو در دیدار با رئیسجمهور منتخب، گفت: اعضای دولت حسب تأکید سرپرست ریاستجمهوری، آماده هر نوع همکاری با رئیسجمهور منتخب هستند.
وزیر نیرو گفت: طی سه سال کشوری که در معادلات انرژی جهان به طور کامل حذف شده بود به طراح بسته انرژی سازمان شانگهای تبدیل شد.
وزیر نیرو و نمایندگان وزارت نیرو برای شرکت در چهارمین نشست وزیران انرژی کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای وارد آلماتی پایتخت قزاقستان شدند.
وزیر نیرو فردا برای حضور در نشست وزیران انرژی کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای به قزاقستان سفر میکند.
وزیر نیرو گفت: دولت سیزدهم در مدیریت مصرف برق در بخش خانگی با اعمال تعرفه و پاداش صرفهجویی، در ادارات با تغییر ساعات و در بخش صنایع با موکول کردن تغییر ساعت قطع برق صنایع از ساعتهای پربار به ساعتهای کم بار توانست میزان مصرف را کنترل کند.
وزیر نیرو در آستانه بهرهبرداری از طرحهای مهم آبی سیستان و بلوچستان، همت دولت سیزدهم برای توسعه زیرساختهای آبرسانی و رفع محرومیت در این استان را بیسابقه دانست.
وزیر نیرو با اشاره به اینکه در فصل گرم سال جاری تلاش میشود تا بالاترین میزان انرژی برق برای صنعت فولاد تامین شود به تشریح برنامههای تامین برق صنایع در تابستان پرداخت.
وزیر نیرو با بیان اینکه در زمان کنونی ۹۵ درصد از نیاز خود را در حوزههای سدسازی و احداث شبکههای آبیاری و ساخت نیروگاههای برق آبی در داخل تامین میکند، گفت: در این زمینه ایران جزو چهار کشور اول دنیا است.
وزیر نیرو از تدوین برنامه راهبردی صنعت آب و برق تا ۲۰ سال آینده خبر داد و گفت: برشهای سالانه، ماهانه و روزانه اقدامات وزارت نیرو برای تمامی اجزاء و بخشهای مدیریتی و کارشناسی در چارچوب برنامه های دقیق، منسجم و همگرا مشخص است.
وزیر نیرو گفت: مهمترین کاری که باید در حوزه نیروگاههای تجدیدپذیر انجام میدادیم، ایجاد تقاضا برای ساخت نیروگاه بود که با تعیین نرخ و ایجاد تابلوی سبز، انجام شد.
تفاهم نامه وزارت نیرو و صندوق توسعه ملی به منظور اعطای تسهیلات برای احداث ۱۵ هزار مگاوات واحد نیروگاهی در راستای به حداقل رساندن ناترازی صنعت برق کشور صبح امروز به امضاء رسید.