
احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حضوری ساده و بیتکلف، با همراهی سیدجواد حسینی رئیس سازمان بهزیستی از بخشهای مختلف روزنامه ایران بازدید کرد

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر لزوم عدالت شغلی و شایستهگزینی، از تصویب شرایط احراز مدیران شرکتهای تابعه صندوقهای بازنشستگی و برنامه دولت برای کاهش تبعیض میان کارکنان و بازنشستگان خبر داد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی جزئیات افتتاح ساختمان جدید بیمارستان شهید فیاض بخش را تشریح کرد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تاکید کرد: باتوجه به جمعیتی که این روزها یارانه دریافت می کنند، بعید می دانم، خانوار های فقیر جامانده باشند، اما بازهم امکان اعتراض وجود دارد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: وزارت راه و شهرسازی زمین لازم برای احداث بیش از ۱۰۰ هزار واحد مسکن کارگری را در اختیار صنایع قرار داده است و این طرح بهزودی با حضور رئیسجمهور رونمایی خواهد شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پاسخ به دعوت وزیر کار قطر برای حضور در نشست «توسعه اجتماعی» سازمان ملل در شهر دوحه بر تبدیل این نشست به عنوان مطالبه ای علیه جنگ افروزان جهانی رژیم غاصب صهیونیستی تاکید کرد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از آغاز طرح ساخت ۱۱۷ هزار واحد مسکونی ویژه کارگران کشور در هفته آینده خبر داد و از کارفرمایان خواست تا این طرح را در اولویت قرار دهند.

تعداد هفت طرح تعاونی های مازندران همزمان با ۳۴۷ طرح کشوری در این حوزه امروز - دوشنبه - با حضور ارتباط تصویری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نوشهر به بهره برداری رسید.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: هدف اصلی دولت، افزایش سهم تعاونگران از تولید ملی از طریق رشد طبیعی و تکاملی آنها و نه رویکردهای دستوری است.

سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: طرح استیضاح وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به هیات رئیسه مجلس ارجاع شد.

وزیر رفاه با بیان اینکه تنها ۴.۸ درصد حذف شدگان از یارانه نقدی اعتراض کردهاند، گفت: احتمال اشتباه در حذف یارانه بگیران، بسیار بعید است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: طرحی در سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور آغاز شده تا ۶۵۰ مرکز این سازمان به نمایشگاه فروش تبدیل شوند و در نظر داریم این تعداد به تدریج در آینده افزایش یابد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: اگر روح تعاون را بپذیریم، میتوانیم شعار امسال را عملی کنیم و با نیروی همبستگی، دام جنگ و فقر و مشکلات بشری را از جای درآوریم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: توسعه اقتصادی در کشور از جمله استان کردستان، با سرمایهگذاری دولتی و مدیریت بخش خصوصی قابل تحقق است.

طی یک سال گذشته از روی کار آمدن دولت چهاردهم، در ماهشهر، قلب تپنده صنعت پتروشیمی کشور، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی شش فرمان تازه صادر کرد؛ دستورهایی که اگر بهطور کامل اجرا شوند، نهتنها شرکتهای بزرگ دولتی را از حیاطخلوت سیاسیون بیرون میکشند، بلکه سرمایه، فرصت شغلی و قدرت تصمیمگیری را به استانها بازمیگردانند.

عملیات اجرایی فاز دوم شعبه لطفآباد بندر خشک و هاب لجستیکی شمالشرق کشور وابسته به شرکت انبار های عمومی واقع در پایانه مرزی «لطف آباد درگز»استان خراسان رضوی، زادگاه شهید صیاد شیرازی در مرز ایران و ترکمنستان با حضور «احمد میدری» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی آغار شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: دستورالعمل جدیدی برای بیمه کارگران ساختمانی تدوین شده است تا خدمات عادلانه تری به آنها تعلق گیرد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: تمرکز منابع باعث ایجاد محرومیت در مناطق مختلف کشور و همچنین بحرانهایی همچون آب، آلودگی هوا، مسکن و ترافیک در تهران را موجب شده است.

”احمد میدری” وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی چندی پیش به مناسبت گرامیداشت روز خبرنگار در دیدار با روزنامه نگاران موضوع چگونگی برخورد با ”باج نیوزها” را مطرح کرد و از اهالی رسانه خواست پیشنهادهای اجرایی خود را برای تصمیم گیری های کلان در این حوزه مطرح کنند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گفت: میزان افزایش حقوق بازنشستگان همه بالای ۵۰ درصد بوده و در این مدت، بیشترین میزان افزایش دریافتی در بین اقشار با درآمد ثابت به بازنشستگان تعلق گرفته است.