راه‌ چاره دولت برای خاموشی‌ها چه بود؟

راه‌ چاره دولت برای خاموشی‌ها چه بود؟

با نزدیک شدن به تابستان و افزایش مصرف برق، دولت چهاردهم برای جلوگیری از خاموشی‌ها، اجرای گسترده‌ترین برنامه توسعه نیروگاه‌های حرارتی در دهه اخیر را آغاز کرد؛ برنامه‌ای که ترکیبی از ساخت نیروگاه جدید، ارتقای واحدهای موجود و ورود صنایع به تولید برق است.

دولت

افتتاح و کلنگ‌زنی دو مدرسه ۶ و ۱۲ کلاسه در جیرفت

با حضور وزیر آموزش و پرورش انجام شد

افتتاح و کلنگ‌زنی دو مدرسه ۶ و ۱۲ کلاسه در جیرفت

صبح امروز هشتم خرداد و با حضور وزیر آموزش و پرورش، استاندار کرمان، نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس، مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان و جمعی از مسئولان، مدرسه «قدس» در محله سرجاز جیرفت افتتاح شد.

دولت

سامانه «فواد ۱۲۸» شکایات‌ مردم از نظام اداری را پیگیری می‌کند/ گزارش عملکرد دستگاه‌ها به رئیس‌جمهوری ارائه می‌شود

رئیس امور اطلاع‌رسانی دولت اعلام کرد

سامانه «فواد ۱۲۸» شکایات‌ مردم از نظام اداری را پیگیری می‌کند/ گزارش عملکرد دستگاه‌ها به رئیس‌جمهوری ارائه می‌شود

​رئیس امور اطلاع‌رسانی دولت با اشاره به قابلیت‌های استفاده از سامانه «فواد ۱۲۸» برای ثبت و رسیدگی به شکایات شهروندان از نظام اداری، گفت: هدف «فواد ١٢٨» این است مردم بهترین خدمات اداری و دولتی را به‌عنوان ذی‌نفعان، در بالاترین سطح از تمام دستگاه‌های دولتی دریافت کنند.

دولت

بهره‌برداری از ۱۸ پروژه کلیدی تا پایان سال

شرکت «آب نیرو» برنامه های مختلفی را برای تأمین آب در دستور کار دارد

بهره‌برداری از ۱۸ پروژه کلیدی تا پایان سال

شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران (آب نیرو) به عنوان متولی و برنامه‌ریز توسعه پایدار منابع آب و انرژی نقش کلیدی را در تأمین آب شرب، کنترل سیلاب‌ها، توسعه کشاورزی و تولید انرژی پاک برق‌آبی ایفا می‌کند. این شرکت تا پایان سال‌جاری قصد دارد ۱۸ پروژه مهم را در این حوزه‌ها اجرایی کند که به گفته مسئولان، این اقدامات رفاه عمومی بویژه در مناطق روستایی و شهرهای کوچک را به طور قابل توجهی افزایش خواهد داد.

دولت

دیدار وزیر نفت با معاون نخست‌وزیر روسیه در مسکو

دیپلماسی فعال دولت چهاردهم؛

دیدار وزیر نفت با معاون نخست‌وزیر روسیه در مسکو

محسن پاک‌نژاد وزیر نفت که برای شرکت در هجدهمین کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه به مسکو سفر کرده است، عصر پنجشنبه با الکساندر نواک معاون نخست‌وزیر روسیه دیدار و گفت و گو کرد.

دولت