اعلام اسامی ۱۶ نفر از مصدومان حادثه معدن طبس

اعلام اسامی ۱۶ نفر از مصدومان حادثه معدن طبس

مدیر امور بیماری ها و مراکز تشخیصی درمانی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند که در محل بیمارستان شهید سید مصطفی خمینی(ره) طبس حضور دارد، اسامی ۱۶ نفر از مصدومانی که در این مرکز درمانی پذیرش و بستری شده‌اند را اعلام کرد.

استان‌ها

یکی از بزرگ‌ترین آزمایشگاه‌های معدنی کشور آماده افتتاح شد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان:

یکی از بزرگ‌ترین آزمایشگاه‌های معدنی کشور آماده افتتاح شد

کرمان که به بهشت معادن ایران و خاورمیانه شهره است تاکنون آزمایشگاه معدنی مناسبی نداشت، یعنی کوچک بود و تجزیه و تحلیل مواد معدنی مطابق انتظار انجام نمی‌شد، حالا اما معاون اقتصادی استاندار این استان می‌گوید یکی از بزرگ‌ترین و بهترین آزمایشگاه‌های معدنی کشور که به عنوان قطب منطقه‌ای و ملی به شمار می‌رود آماده افتتاح شده است.

استان‌ها

قدرت هوش‌ مصنوعی در اکتشاف هوشمند معادن به کار گرفته می‌شود

قدرت هوش‌ مصنوعی در اکتشاف هوشمند معادن به کار گرفته می‌شود

دانشیار موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران با اشاره به اکتشاف هوشمند معادن، با ترکیب تکنیک‌های زمینی و ماهواره‌ای به کمک هوش‌مصنوعی گفت: ترکیب داده‌های حاصل از حسگرها شامل چندطیفی، فراطیفی،مادون قرمز حرارتی، رادار دیافراگم مصنوعی و لیدار با داده‌های زیرسطحی ژئوفیزیکی و با تکیه بر تکنیک‌های هوش مصنوعی، یکی از مهمترین موضوعات فعالیت در آزمایشگاه علم داده در علوم زمین موسسه ژئوفیزیک است.

بازار

پایگاه جامع علوم زمین کشور تا پایان سال جاری ایجاد می‌شود

پایگاه جامع علوم زمین کشور تا پایان سال جاری ایجاد می‌شود

مدیرکل دفتر پایگاه داده‌های علوم زمین سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور گفت: با هدف یکپارچه‌سازی اطلاعات و داده‌های مرتبط با حوزه علوم زمین کشور، راه‌اندازی «پایگاه جامع علوم زمین کشور» با همکاری بخش‌های معدنی وزارت صمت در دستور کار قرار گرفته است.

بازار