
پادزهر حل مشکلات در جامعه امروز ایران چیست؟ چگونه می توان بحران ها را مدیریت کرد؟ تحولات اجتماعی به کدام سو می رود؟ اقدام فوری برای اقتصاد با کدام فرمول خواهد بود؟ اولویت های عرصه سیاست کدام است؟ بر سر فرهنگ چه آمده است؟ تبعات جنگ دنیا در نظم جدید و جابجایی قدرت چه کشورهایی را در بر می گیرد؟ «خط گفت و گو» آمده است تا نسخه های حل مشکل را واکاوی کند، حرف ها و سخنان را در ترازوی منطق وزن نماید و از دل گفتن ها و شنیدن ها مسیر رسیدن به مقصد را بی معطلی بپیماید.

کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران از تعطیلی مهدکودک و پیش دبستانی ها و مجازی شدن کلاس درس مدارس ابتدایی استان به استثنای شهرستانهای فیروزکوه، رباط کریم، پردیس و ملارد برای فردا شنبه ۶ دی ماه خبر داد و گفت: طرح زوج و فرد نیز برای فردا شنبه از درب منزل اجرا می شود.

استاندار تهران با اشاره به روند تأمین واگنها و توسعه زیرساختهای ریلی در استان گفت: بخشی از اقدامات در حوزه قطارهای حومهای در کوتاهمدت و بخش مهمی نیز در قالب یک برنامه میانمدت ۲ساله برای ارتقای زیرساختها در حال پیگیری است.

پلیس راهور تهران اعلام کرد: از اول مهر تاکنون بیش از ۱۷۷ هزار تخلف مرتبط با پلاک خودرو شامل پوشاندن، مخدوش کردن یا استفاده از پلاک متفرقه در پایتخت اعمال قانون شده است.

ایران آنلاین گزارش تصویری از خرید مردم در شب یلدا در تهران را منتشر کرده است.

هر دو باند تونل توحید در تاریخ ۱۴۰۴/۰۹/۲۹ساعت ۲۴ الی ۵ صبح روز بعد، مسدود است.

دکتر پزشکیان رییس جمهوری در نشستی که درخصوص برنامه ریزی توسعه قطار حومه ای استان تهران تشکیل شد بر جلوگیری از بارگذاری جمعیتی و تراکم فروشی توسط شهرداریها تاکید کرد که باید این دستور رییس جمهور را در جهت تامین حقوق شهروندی و ضرورت رعایت قانونمداری، ضوابط شهرسازی و ارتقاء کیفیت زندگی ارزیابی کرد.

در حالی که موج شیوع بیماریهای تنفسی در استان تهران ادامه دارد، ستاد مدیریت بحران شهرستان فیروزکوه اعلام کرد، برخی از مدارس این شهرستان دوشنبه غیرحضوری است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران با اشاره به تشدید اقدامات نظارتی در حوزه محیط زیست انسانی گفت: بیش از ۱۲۰۰ واحد صنعتی آلاینده در استان تهران شناسایی و اعلام شده اندو همزمان استفاده از فناوریهای نوین و هوش مصنوعی در دستور کار قرار گرفته است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی شهرستانهای استان تهران از کشف ۶۷۱ تن برنج وارداتی احتکارشده در شورآباد شهرری خبر داد.

دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران از تعطیلی مهدهای کودک و پیشدبستانی در استان تهران خبر داد و گفت: طرح ترافیکی زوج و فرد در تهران همچنان پابرجا است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان تهران اعلام کرد: در آبان ماه امسال بیش از ۲۲ میلیون تردد بین استانی در راه های استان تهران ثبت شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد سه درصدی داشته همچنین سهم وسایل نقلیه غیر بومی در این ترددها با افزایش قابل توجهی به ۶۷ درصد رسیدهاست .

با اقدام سربازان گمنام در سازمان اطلاعات سپاه پردیس، تیم مسلح عملیاتی نفاق در این شهرستان متلاشی شد.

هوای تهران امشب برای دقایقی بارانی شد.

معاون بهرهبرداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب استان تهران، میزان هدررفت واقعی آب در این استان را زیر ۱۰ درصد اعلام کرد و از اجرای عملیات نشتیابی حدود ۸۰ درصد شبکه توزیع آب و ۷۴ درصد از انشعابهای مشترکان این شرکت در دو سال اخیر خبر داد.

با اعلام شورای هماهنگی بانکها و در پی اطلاعیه استانداری تهران درباره مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوا، شعب بانکهای عضو این شورا در اغلب مناطق استان تهران روز مذکور تنها بهصورت کشیک فعالیت خواهند کرد؛ مناطقی چون ملارد، شهریار، شهرقدس، رباطکریم، فیروزکوه، دماوند و پردیس از این محدودیت مستثنی هستند.

هواشناسی استان تهران پیشبینی کرد که از امروز پنجشنبه ششم آذرماه تا اواسط هفته آینده به دلیل افزایش غلظت آلایندهها، همچنان هوای آلوده در پایتخت ماندگاری دارد.

استاندار تهران درباره وضعیت آلودگی هوای پایتخت در روزهای شنبه و یکشنبه آینده گفت: در صورتی که هوای این استان در هفته آینده نیز با همین شرایط همراه با آلودگی هوا باشد در روزهای جمعه یا شنبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران برای تصمیمگیری درباره تعطیلیها تشکیل خواهد شد.

تهران در حالی این روزها با آلودگی شدید هوا دستوپنجه نرم میکند که جایگزینی اتوبوسهای دیزلی با برقی به نقطه عطفی در کاهش مصرف گازوییل و آلودگی تبدیل شده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران گفت: در فصل سرد سال هیچ یک از نیروگاه های استان مجاز به استفاده از مازوت نیستند و همه واحدها باید صرفاً با گاز طبیعی یا گازوئیل فعالیت کنند؛ بنابراین اجازه مصرف مازوت داده نخواهد شد.