برخی از گردشگران جزیره هرمز در نوروز امسال فاجعهای را رقم زدند و با برداشت خاکهای رنگی این اثر طبیعی و جاذبه گردشگری را مخدوش کردند؛ این در حالیست که مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی، میگوید پیشتر مسئول سازمان بنادر و دریانوردی با اجرای طرح محدودسازی ورود افراد براساس ظرفیت این جزیره موافقت نکرد و ساکنان جزیره نیز موافق افزایش تعداد گردشگران بودند
براساس آمارهای شورای شهر، جزیره از ۱۵ اسفند تا ۱۵ فروردین روزانه تا ۸ هزار گردشگر را میزبانی کرده، بدون آنکه امکاناتی برای آنها داشته باشد. تخریبی که این حجم از گردشگر برای جزیره دارد باعث شده تا هرمز در صدر اخبار تخریبی محیط زیست قرار بگیرد.
رییس کمیته حمل و نقل دریایی قشم گفت: فعالیت شناورهای مسافری در بندر شهید ذاکری این شهرستان به سمت جزیره هرمز و برعکس فردا دوشنبه(چهارم فروردین ۱۴۰۴) به علت شرایط نامساعد جوی، وزش شدید باد و مواج شدن خلیج فارس و تنگه هرمز متوقف خواهد شد.