استقبال تاجیکستان از مذاکرات ایران-آمریکا در عمان

استقبال تاجیکستان از مذاکرات ایران-آمریکا در عمان

وزیر خارجه تاجیکستان در نشست مطبوعاتی با رسانه‌ها، ضمن استقبال از نشست میان مقامات ایرانی و آمریکا در مسقط، تاکید کرد که روابط تهران-دوشنبه مبتنی بر دوستی، احترام متقابل و منافع مشترک بوده که با پایه‌های محکم تاریخی و فرهنگی تقویت شده و همکاری‌های سیاسی، اقتصادی، تجاری، انرژی و فرهنگی دوجانبه به طور پیوسته در حال توسعه است.

جهان

موضع چین درباره گفت‌وگوهای هسته‌ای ایران و آمریکا

موضع چین درباره گفت‌وگوهای هسته‌ای ایران و آمریکا

لین جیان، سخنگوی وزارت امور خارجه چین در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا پکن می‌تواند انجام رایزنی‌های مربوط به برنامه‌های هسته‌ای ایران را تایید کند، یا خیر گفت: «چین همیشه ارتباط خود را با همه طرف‌ها در مورد مسائل مربوطه حفظ کرده است.»

جهان

ونس: ترامپ خواهان تکرار تجربه عراق درباره ایران نیست

به گفته معاون رئیس جمهور آمریکا، مسیر دیپلماتیک اولویت آن‌هاست

ونس: ترامپ خواهان تکرار تجربه عراق درباره ایران نیست

معاون رئیس‌جمهور آمریکا در گفت‌وگویی رسانه‌ای در گفت وگویی با اشاره به آنچه «کاهش سلاح‌های هسته‌ای در سطح جهان» خواند، مدعی شد دولت دونالد ترامپ در موضوع ایران ابتدا مسیرهای «غیرنظامی و دیپلماتیک» را دنبال می‌کند و در عین حال گزینه‌های خود را «باز» نگه می‌دارد.

جهان

دسترسی به پایگاه‌های آمریکا آسان است

امیر سرتیپ اکرمی‌نیا:

دسترسی به پایگاه‌های آمریکا آسان است

سخنگوی ارتش با بیان اینکه برای دفاع از کشور آمادگی کامل داریم، گفت: دسترسی ما به پایگاه‌های آمریکا آسان است و این موضوع، آسیب‌پذیری آن‌ها را افزایش داده است.

سیاست

مصر: باید زمینه رسیدن به حل و فصلی جامع میان آمریکا و ایران فراهم شود

مصر: باید زمینه رسیدن به حل و فصلی جامع میان آمریکا و ایران فراهم شود

وزیر خارجه مصر با تأکید بر ضرورت مهار تنش‌ها در منطقه، خواستار فراهم شدن شرایط لازم برای ازسرگیری گفت‌وگو میان آمریکا و ایران در ارتباط با پرونده هسته‌ای شد تا این گفت‌وگو به حل و فصل جامعی منجر شود.

سیاست