نادر صدیقی
محمد جواد ظریف، معاون راهبردی رئیس جمهور در نشست «چشمانداز تحولات منطقه و جهان در دوره ترامپ» که در موسسه ایراس برگزار شد گفت: من آمریکا را یک فرصت برای سیاست خارجی ایران نمی بینم، آمریکا را مزاحمت و یا غل و زنجیری می دانم که باید از پای سیاست خارجی ایران باز شود.
دبیرکل حزب جمهوریت ایران اسلامی « محمد جواد ظریف» را از افتخارات کشور خواند و گفت: رهبر معظم انقلاب بارها تأکید کردهاند که ایشان فردی متدین، خوشسابقه و کاربلد است و دنیا او را به عنوان یک دیپلمات برجسته و مجرب قبول دارد. کسانی که به چنین شخصیتهایی توهین میکنند قصد ضربه زدن به سرمایههای ارزشمند کشور را دارند.
گفتوگوی «محمدجواد ظریف» با «فرید زکریا» هر چند رکورد پربازدیدترین نشست امسال داووس را شکست، اما در داخل کشور شدیدترین حملات را متوجه معاون راهبردی رئیسجمهوری کرد.
تارنمای رسمی اجلاس داووس در تازه ترین خبر خود با اشاره به گفتوگوی محمدجواد ظریف معاون راهبردی رئیسجمهوری در این اجلاس اعلام کرد که این گفت و گو پربازدیدترین ویدئوی کل اجلاس امسال و پربازدیدترین ویدئو در دو سال گذشته با ١٤٣ هزار بازدید تا امروز بوده است.
کامران غضنفری در تجمع برای مطالبه عزل و محاکمه جواد ظریف، ادعا کرده که «آقای ظریف قبل از انقلاب، در سال ۱۳۵۵ با حمایت و پشتیبانی ساواک به آمریکا رفته است؛ مثلا برای تحصیلات» اما این ادعا چقدر صحت دارد؟
چند روزی است که نمایشگاه «پیشگامان پیشرفت» با هدف معرفی برخی از دستاوردها و توانمندیهای بخش خصوصی در حسینیه امام خمینی(ره) برپا شده است.
سخنگوی وزارت امور خارجه در مصاحبه با روزنامه ایران راجع به حواشی مطرحشده در مورد شرکت دکتر ظریف در اجلاس داووس توضیحاتی را ارائه داد.
معاونت راهبردی ریاست جمهوری در واکنش به برخی خبرسازیها درمورد سفر محمد جواد ظریف به داووس از برخی اشخاص و رسانه ها خواست به شایعات بی اساس دامن نزنند.
معاون راهبردی رئیس جمهور برای حضور در مجمع جهانی اقتصاد در داووس راهی سوییس شد.
معاون راهبردی رئیس جمهور نوشت: تصاویر تلخ از کالیفرنیا یادآور خانهها، مدارس و بیمارستانهای ویران شده در غزه است.
معاونت راهبردی ریاست جمهوری با بیان این که امروز آغاز گفت و گو است، اظهار امیدواری کرد که روش رئیس جمهور از سوی دیگران دنبال شود و وفاق روش کار همه ما در کشور شود.
نمیشود نام محمدجواد ظریف به میان بیاید و سهم و نقش او در چهاردهمین دور انتخابات ریاست جمهوری از نظر دور بماند؛ سیاستمداری که خوشنامیاش، فصاحتش در سخنرانی و نیتی که در گفتههایش وجود داشت، از مردمی که در آماج ناامیدی از وضع موجود قرار داشتند، موجی ساخت که روی آن ایده «وفاق» سوار بود؛ قرائتی از سیاستورزی که گرچه در آن خواست مردم همچنان ارزش اصلی بود اما وقتی به ارزش واقعی دست مییافت که مخالفان هم امکانی برای گفتن و شنیدن داشته باشند.
تشکیل پرونده قضایی برای محسن رنانی، استاد اقتصاد دانشگاه اصفهان و یکی از چهرههای برتر حوزه توسعه ایران واکنشهای بسیاری را بهدنبال داشت. در یکی از جدیدترین واکنشها، محمدجواد ظریف معاون راهبردی رئیسجمهوری با انتشار متنی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «استاد دکتر محسن رنانی یکی از آگاهترین و دلسوزترین اندیشمندان این مرز و بوم است که با شجاعت و صراحت بهمنظور پیشگیری و درمان پیش از وقوع فاجعه، بهصورت خصوصی و هرگاه ضرورت باشد به شکل عمومی، هشدار میدهد.»
معاون راهبردی رئیس جمهور از محسن رنانی به عنوان یکی از آگاه ترین و دلسوزترین اندیشمندان کشور نام برد و گفت: انذارهای رنانی برخاسته از دغدغه مندی است و نه برای تشویش اذهان عمومی.
پنج سال از آن بامداد تلخ جمعه ۱۳دی ۱۳۹۸ می گذرد . ساعات عجیبی که منطقه غرب آسیا با خبر شهادت سردار سلیمانی در بهت و حیرت فرورفت . منطقه ای پرتنش که با رشادت های قاسم سلیمانی، سردار دل ها ، کابوس تروریست های داعش را پشت سر گذاشته بود و رو به آرامش می رفت اما دست های همیشه مداخله گر آمریکایی نگذاشتند تا این آب خوش از گلوی مردم پایین رود و با ترور مرد صلح ساز و فرمانده مبارزه با تروریسم بار دیگر و تا امروز آرامش را از این منطقه گرفتند. اما قاسم سلیمانی به جهت ابعاد مختلف وجودی اش حرف های زیادی برای گفتن درباره اش وجود دارد که با گذشت پنج سال از شهادتش همچنان باقی است .
محمدجواد ظریف، معاونت راهبردی ریاست جمهوری با این هشدار که «سوریه پس از پایان دولت بشار اسد چالشی بزرگ برای همه بازیگران منطقه محسوب میشود» ایدهای را پیشنهاد داد که برای تبدیل شدن به یک پارادایم در روابط غرب آسیا راه پرپیچ و خمی پیش رو دارد.
محمدجواد ظریف، معاونت راهبردی ریاست جمهوری با این هشدار که «سوریه پس از پایان دولت بشار اسد چالشی بزرگ برای همه بازیگران منطقه محسوب میشود» ایدهای را پیشنهاد داد که برای تبدیل شدن به یک پارادایم در روابط غرب آسیا راه پرپیچ و خمی پیش رو دارد.
معاون راهبردی رئیسجمهور تاکید کرد: رئیسجمهور وعده رفع فیلترینگ داد چرا که آن را در شان مردم و کشور نمیدانست، همچنین تمام کارشناسان معتقد هستند که این موضوع برای امنیت کشور مفید نیست.
معاون راهبردی رئیسجمهوری در پیامی با تبریک کریسمس به مسیحیان جهان و دعوت از آنان برای حمایت از ایجاد صلح و امنیت در جهان، تاکید کرد: تشدید تنشها در خاورمیانه میتواند زمینهساز درگیریهای وسیعتری شود که کل جهان را به بحرانی مهارنشدنی فرو ببرد.